Ce condiție i-a pus Rita Mureșan, la divorț, soțului ei: Eu am muncit mult... Nu-i sunt prea simpatică nici acum
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Rita Andreea Mureșan
Sursa foto: Facebook Rita Andreea Mureșan
Rita Mureșan a vorbit despre divorțul de soțul ei, Nelu Mureșan. Ce condiție i-a pus în momentul în care căsnicia lor s-a încheiat.

"Relația mea cu Nelu nu a fost foarte pasională. A fost așa mai simplă. La doi ani și puțin, a venit și a doua fată. Eu am fost prima care am zis, noi nu mai suntem un cuplu, dar o să fim mereu o familie. (…). Eu am fost cea care a intentat acțiunea de divorț.BDeși ne-am despărțit, noi mergem împreună la evenimentele importante ale celor dragi. (…)', a declarat Rita Mureșan în podcastul Cristinei Șișcanu, scrie viva.ro.

"A fost o condiție la divorț"

"Eu i-am păstrat numele. A fost o condiție la divorț. Eu am muncit mult la numele Rita Mureșan. Nu-i sunt prea simpatică nici acum. Dar repet, relația mea cu Nelu nu s-a schimbat absolut deloc. Noi în continuare facem Paștele și Crăciunul împreună. La fel de rar ne vedem și acum. O dată de lună, de 4 ori, depinde", a mai spus designerul.

"Fiecare din noi am încercat să ne refacem viața. Nu m-am mutat cu niciun bărbat de atunci. Cum se apropia momentul, fugeam. (…) Eu sunt complexă, vorbesc cu îngerii, fac rochii. Nu poți să intri în viața mea fără să ai un anumit nivel. (…) Divoțul a fost o suferință, dar nu poți compara cu șocurile pe care le-am trăit eu de-a lungul vieții", a mărurisit Rita Mureșan.

"Îl iubesc pe Nelu necondiționat!"

Într-un interviu mai vechi, creatoarea de modă a făcut mai mule mărturisiri pe același subiect.

"Ca să-ți asumi un astfel de act, îți trebuie foarte mult curaj, mai ales când ai copii. Un an și ceva a fost până am făcut pasul. Pentru noi, a fost de bun augur. Suntem o familie, am rămas o familie! (…) Fetele, pentru că noi am ajuns la o înțelegere, nu au fost trecute prin ceea ce trec copiii la divorț, prin psihologi. N-a fost nevoie, pentru că ne-am înțeles”, a dezvăluit Rita Mureșan în emisiunea "Vorbește lumea".

"Eu sunt extrem de mulțumită de cel pe care copiii mei l-au ales să le fie tată, deci, repet, știu că pare clișeic, dar, din moment ce el este tatăl copiilor mei, nu are cum să fie un eșec relația mea cu el. Distanța a fost problema. De iubit, eu îl iubesc pe Nelu necondiționat! Iubirea are mai multe forme”, a adăugat designerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel