Ce condiție a pus Michael Jackson ca să apară în filmul "Men in Black 2"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură Men in Black II
captură Men in Black II
Când ești celebru și bogat îți permiți orice. Inclusiv să dai peste cap scenariul unui film de Blockbuster şi să te tocmeşti cu regizorul. Michael Jackson a venit cu propunerea să apară în Men in Black 2. Practic, s-a autoinvitat în producţie. Şi a mai pus şi condiţii.  

Regele Pop era de neoprit în showbiz. „Thriller” este și-n ziua de azi „Cel mai bine vândut album al tuturor timpurilor”, cu 50-70 de milioane de copii vândute la nivel global. Și vorbim despre un singur album! Întreaga lume a regretat dispariția prematură a lui Michael în 2009, însă ceea ce ne-a lăsat moștenire, realizările lui fantastice, nu pier niciodată. Surprinzător... nu doar pe parte muzicală dar şi cinematografică. A apărut secvenţial în Men in Black II.

Cariera actoricească

În 1978, Jackson și-a făcut debutul actoricesc în „The Wiz”, în care a jucat rolul Sperietoarei, după care a făcut parte din distribiția filmului de scurt metraj, „Captain EO”, de la Disney.  În CV-ul său mai apar „Moonwalker” și „Michael Jackson's Ghosts”. Și-a dorit mult să apară în „Star Wars: The Phantom Menace” și într-unul din filmele cu Spider-Man, însă n-a reușit să obțină acele roluri. La un moment dat, și-a propus să joace și în „Men in Black II”, dar a avut o condiție la care n-a renunțat. Se pare că doleanța lui avea de-a face cu ținuta în care apărea în film.

Fără extratereştri

Michael Jackson a revoluționat dansul și muzica, însă nu s-a limitat doar la atât. A cochetat și cu actoria. A apărut în „Men in Black II”, dar doar după ce i s-a îndeplinit condiția pe care a pus-o, scrie indy100.com „El ne-a abodat pe noi”, susține regizorul Barry Sonnenfield. „Eu voiam să-l transform într-un extraterestru, dar el s-a opus. Mi-a zis că voia să poarte un costum «Men in Black», așa că m-am gândit cum ar fi posibil acest lucru și am găsit soluția. Iar el a făcut o figură minunată în film!”, a conchis regizorul. Sonnenfield și-a dat seama cât de mult conta ca Michael Jackson să apară în filmul lui, așa că a reușit să-l strecoare în peliculă într-un rol mic, dar interesant. „Men in Black II” a fost una dintre ultimele apariții în viață ale lui Michael. De-a lungul vieții sale, acesta a apărut în mai multe documentare despre viața și cariera lui.

Men in Black International a continuat seria MIB şi a fost lansat in 2019, fără Will Smith în distribuţie, la 20 de ani distanţă de primul film. Acţiunea a cucerit publicul din nou: bărbaţii în negru s-au extins pe tot globul, dar la fel s-au răspândit şi "răii" din univers. Iar pentru a ne proteja, apreciatul Agent H (Chris Hemsworth) şi începătoarea ambiţioasă M (Tessa Thompson) fac o echipă ce e drept cam ciudată, dar care până la urmă, ar putea să funcţioneze. Pentru a face faţă unei noi ameninţări extraterestre, care poate lua orice formă, inclusiv a unui agent al MIB, ei îşi vor uni forţele de-a lungul unei aventuri ce se petrece pe tot globul pentru a salva agenţia şi în final, omenirea. Nu se ştie, însă, dacă seria MIB va continua cu o nouă producţie. Deocamdată nu s-a anunţat nimic oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel