Ce calități caută bărbații la o femeie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Foto Ilustrativ/Pexels  Marcelo Chagas
Foto Ilustrativ/Pexels Marcelo Chagas
După cum probabil deja știm cu toții, însă pentru a fi siguri, vom înlătura orice urmă de îndoială : ”nu există femeie perfectă” așa cum ”nu există nici barbatul perfect”.

„Chimia” care se creează între oameni este un fenomen misterios și creează acea compatibilitate în cuplu. Însă într-o societate în care căsătoria pare totuși că ar fi pierdut din importanță, ce calități caută bărbații la femei, când vor să se căsătorească?

1.Este orientată spre familie

Conform specialiștilor în relații, femeia care își prețuiește atât propria familie, cât și familia partenerului se apropie mai mult de profilul soției ideale. Aceasta calitate este importantă atunci când se ia în considerare o relație pe termen lung. Cu toate acestea, faptul că cineva nu este foarte apropiat de familie nu înseamnă că e o persoană rea, potrivit revistei Eva.


2. Este bună la inimă și solară


O femeie bună la inimă înseamnă o femeie grijulie, iubitoare, care face lucruri mărunte pentru partenerul ei fără un alt motiv decât că îl iubește.

O femeie care, atunci când îți zâmbește, nu-ți dă de ales decât să zâmbește înapoi, o femeie care emană căldură și blândețe din inima ei, aceasta este femeia cu care un bărbat ar vrea să se căsătorească.

3. Este inteligentă 


Nu se poate nega faptul că aspectul cuiva este ceea ce ne atrage inițial. Este dificil să-i vezi personalitatea de la bun început. Multe relații au la bază atracția fizică, dar cât timp poate dura?

Atunci când conversațiile sunt lipsite de profunzime sau intrigi, adesea ne umplem timpul cu activitate fizică împreună, dar este imposibil să construim o conexiune reală sau o relație de lungă durată cu cineva numai pentru asta.

A fi provocator din punct de vedere intelectual și a avea capacitatea de a purta discuții reale despre subiecte importante vor învinge întotdeauna frumusețea superficială pe termen lung.

4. Este înțelegătoare și empatică


A fi plin de compasiune, susținere și încurajare față de partenerul tău este o parte importantă a construirii unei relații de succes. Nimeni nu își dorește alături o persoană care nu îl va sprijini în eforturile lui sau în vremuri grele.

Viața este plină de provocări pe care orice cuplu le va confrunta împreună, în special un cuplu căsătorit. Uneori, bărbații au nevoie de un umăr pe care să plângă.

5. Este ambițioasă


Pe lângă faptul că te va sprijini și te va încuraja să-ți urmezi propriile obiective și visuri, ea le va avea și pe ale ei.

O femeie matură are un plan pentru viitorul ei și îl urmărește cu ambiție. O femeie matură poate fi cineva alături de care poți lupta contra lumii, un coechipier în relație și în viață.

6. Este atrăgătoare din punct de vedere fizic


Da, să fii atrăgătoare din punct de vedere fizic este o calitate mult apreciată de bărbați. Vestea bună este că fiecare bărbat este atras de un anumit gen de femeie și are propriile gusturi personale. Nu există un anumit tipar de frumusețe pe care bărbații îl caută la viitoare soție!

Atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților, trebuie să existe o atracție fizică între parteneri pentru a începe o relație, lucru care joacă un rol important în menținerea ei împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel