Ce am găsit în stațiunea Mamaia te va ȘOCA: "În vecii vecilor nu aveai cum să intri în apă"! Arată ca după bombardament
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Mamaia
Mamaia
Plajele de pe litoralul românesc lasă de dorit!

Anumite porțiuni din stațiunile Mamaia, Năvodari, Olimp și Vama Veche arată dezolant din cauza algelor marine. Nu numai că urâțesc aspectul litoralului, dar și miros îngrozitor. 

Din nefericire, m-am nimerit la mare, în stațiunea Mamaia, fix într-un weekend în care algele făceau concurență turiștilor. De departe sau de aproape, un lucru era cert: în vecii vecilor nu aveai cum să intri în apă, cu mâgza aia verde care te întâmpina la mal. Deși autoritățile fac eforturi uriașe pentru a îndepărta algele verzi, ele reapar a doua zi. Cât timp apa este caldă şi temperaturile din aer continuă să fie ridicate, algele vor rămâne prezente în zonele în care găsesc condiţiile propice pentru dezvoltare. 

1. -imagine fara descriere- (plaja-alge_81969100.jpg)

La o atentă comparație a prețurilor la hotelurile de la mare, se poate vedea cu ochiul liber că prețurile sunt destul de piperate și te aștepți ca totul să fie perfect, de la meniu, cazare, servire, locație, plajă etc. Însă, odată ce ajungi pe nisip, se poate să ai ghinionul să dai de o "pătură" verde, lipicioasă și urât mirositoare. Iar dacă ai "noroc", plaja poate arăta ca după un bombardament, din cauza tractoarelor care curăță zona. 

Vezi VIDEO mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel