Ce aduce sezonul TAURULUI pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 21 mai
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne aduce vești despre cum se va manifesta sezonul Taurului pentru fiecare dintre noi. Intrarea Soarelui in Taur vine cu o doză de pragmatism și luminează anumite sectoare ale vieții noastre. Avem mai multe detalii pentru fiecare zodie și ascendent mai jos:

Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește, până pe 21 mai, în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem! Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. 

Previziuni și recomandări generale pentru fiecare zodie / ascendent până pe 21 mai:

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele se va întâlni cu Uranus și cu Mercur, vorbim mult despre partea financiară. Vor fi pierderi, desigur vor fi și câștiguri, însă ce câștigați, pierdeți din nou și se ridică, astfel, întrebarea: „pe ce se duc banii mei”? Unde merg toate aceste cheltuieli, oare nu cumva irosim foarte mult? Aici va fi accentul până pe 21 mai, în zona financiară unde va trebui să vă trasați mai clar niște bilanțuri și să vedeți exact cum și pe ce cheltuiți. 

Taur / Ascendent în Taur

Soarele luminează chiar asupra ta, deci renaști, înflorești, rodești, te scuturi. Se întrevede mai multă mișcare, pe de o parte, iar pe de altă parte începi să fii foarte atent la felul în care te văd ceilalți, la cum arăți, cum te îmbraci, având toate reflectoarele pe tine. Este în regulă să fii mai vanitos și puțin mai egoist în sezonul tău, așa că poți pune accentul pe înfățișarea și personalitatea ta.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Soarele se mută în casa a 12-a, zice să vă retrageți, să vă rugați, să gestionați energia cât se poate de bine, căci este posibil să aveți doar o liniuță la baterie. E bine să renunțați la control. Meditați asupra trecutului și păstrați-vă resursele pentru a putea să fiți pregătiți pentru luna viitoare când Soarele va intra în semnul vostru când o să fiți mai luminoși. 

Citeşte continunarea AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel