Ce aduce rapid Luna Plină pentru fiecare zodie și ascendent. Divorț, bani, secrete, schimbări la job
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru fiecare zodie, în contextul în care, miercuri, este Lună Plină în Săgetător.

Astrograma momentului are un ascendent în Balanță, deci se va pune accentul pe relații. Încercați să învățați și de la alții, însă nu vă duceți doar după vorbe, ascultați pe cineva care știe ce spune, care știe realitatea dură și care știe cu ce vă confruntați și cu ce trebuie să vă luptați. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

În cine credeai, în cine te încredeai, pe cine ai crezut mai sus de tine, mai sus decât era cazul, pe o bază nesănătoasă, îți va demonstra acum că nu era așa cum s-a arătat a fi. Ai vrut să crezi că unii oameni din viața ta au un simț moral puternic și te-ai mințit singur. Și asta este o veste bună pentru că afli și tu, în sfârșit, „cine stă la masa ta”. Ți se deschid în felul acesta ochii cu privire la cei care te înconjoară. Ori descoperi că cineva nu e chiar cum ai considerat tu, ori se poate întâmpla ceva care la suprafață arată într-un fel, dar e cu totul altceva. Neptun e „corupt”, dar nu știm de unde. Sfatul pe care îl primești de la astrolog cu această ocazie este să nu te arunci în discuții doar de dragul de a spune și tu ceva. Evită gafele. 

Previziuni pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel