Ce aduce Luna Plină în Capricorn de pe 13 iulie pentru fiecare zodie și ascendent
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Pe 13 iulie are loc una dintre cele mai puternice Luni Pline ale anului 2022. Despre acest subiect, astrologul Daniela Simulescu are o emisiune specială la DCNewsTV.

Luna Plină în Capricorn de pe 13 iulie va fi în conjuncție cu Pluto. „Luna se ocupă de emoții, Pluto de tot ce este putred în viața noastră, iar Capricornul de realitate. De obicei, Luna Plină aduce un final. Dar acum, pentru că îl avem pe Pluto implicat, nu e unul simplu. Ci unul profund și cu cicatrici puternice. Evenimentul se va resimți mai ales în viața celor cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn). Dar cum nimeni nu este buricul pământului, nu înseamnă că toți cu acest marcaj vor avea evenimente marcante. Pentru cei afectați: doliul emoțional este unul dintre cele mai serioase procese de maturizare. A, și încă ceva: sănătatea mintală este cheia. Nu gândirea pozitivă care, de cele mai multe ori, înseamnă mai mult o fază de negare, a transmis Daniela Simulescu.

Emisiunea despre Luna Plină va fi transmisă luni, începând cu ora 16.00, la DCNews și DCNewsTV. Rămâneți alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel