Data actualizării:
Data publicării:

Ce a spus Putin despre fiicele sale, Katerina Tikhonova și Maria Vorontsova

Autor: Elena Didila | Categorie: Stiri
WhatsApp
Vladimir Putin, Președintele Rusiei
Vladimir Putin, Președintele Rusiei
Pe parcursul președinției sale, rusul Vladimir Putin a vorbit rar despre cele două fiice ale sale, Maria Vorontsova și Katerina Tikhonova. 

Marți, The Wall Street Journal a raportat că oficialii americani ar putea anunța noi sancțiuni împotriva Rusiei, inclusiv cele care vizează fiicele sale.

În timpul unei conferințe de presă de marți, secretarul de presă de la Casa Albă a refuzat să confirme că SUA intenționează să sancționeze fiicele lui Putin, dar a spus că noile sancțiuni „vor viza oficialii guvernului rus, membrii familiei acestora”. 

Bloomberg a mai raportat că Uniunea Europeană plănuia să sancționeze fiicele lui Putin, citând surse anonime.

Rapoartele despre noi sancțiuni vin la scurt timp după ce oficialii ucraineni au acuzat trupele militare ruse că au comis crime de război în Bucha și în alte orașe din jurul capitalei Ucrainei, Kiev.

”Nu au fost niciodată copii „vedete”. Ele doar își trăiesc propriile vieți”

Deși Putin a rămas discret în legătură cu viața personală și de familie pe parcursul președinției sale, el și-a menționat fiicele în câteva ocazii.

În 2015, Putin a susținut o conferință de presă în care a fost întrebat de reporteri despre fiicele sale. "Ele fac primii pași în cariera lor, dar fac progrese bune. Nu sunt implicate în afaceri sau politică", a spus Putin în 2015, potrivit Reuters.

”Nu au fost niciodată copii „vedete”, nu au avut niciodată plăcere din lumina reflectoarelor îndreptate asupra lor. Ele doar își trăiesc propriile vieți”, a declarat Putin.

El a continuat: ”Sunt mândru de ele, continuă să studieze și lucrează. Fiicele mele vorbesc fluent trei limbi europene”. Potrivit Reuters, Putin a spus că nu dorește să împărtășească alte detalii despre fiicele sale din cauza problemelor de securitate.

Regizorul Oliver Stone a susținut, de asemenea, mai multe interviuri cu Putin pentru un special Showtime, intitulat, The Putin Interviews, care a fost lansat în 2017. ”Au propria lor viață de familie”, spune Putin într-o parte a interviurilor.

Putin a confirmat, de asemenea, că este bunic, dar se joacă nepoții ”foarte rar, din păcate”

Vorontsova, 37 de ani, și Tikhonova, 35 de ani, provin din căsătoria anterioară a lui Putin cu Lyudmila Putina. În 2013, Putin a anunțat că mariajul său cu Putina a luat sfârșit, spunând la acea vreme că ”a fost o decizie comună”, a informat BBC .

”Abia dacă ne vedem, fiecare dintre noi are propria noastră viață”, spunea Putin în 2013, potrivit  NewsWeek.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel