Ce a pățit un bărbat după ce a băut 10 cutii de Cola pe zi, timp de o lună
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un împătimit al fitness-ului a încercat un experiment inedit pentru a arăta efectele sucurilor cu acid asupra corpului uman.

George Prior, un împătimit al fitness-ului în vârstă de 50 de ani, a băut 10 cutii de cola pe zi, timp de o lună, iar efectele au apărut. Astfel, la sfârșitul experimentului, bărbatul s-a îngrăşat cu 12 kilograme, potrivit mirror.co.uk.

Mai mult, George Prior a început să devină dependent de acest suc şi nevoia zilnică de a bea cola sau de a mânca dulciuri.

CITEȘTE ȘI: Sucuri de fructe zilnic, tensiune arterială crescută

"Cea mai dramatica schimbare a fost greutatea mea: 12 kilograme in 30 de zile. Mi-a crescut si tensiunea si am inceput sa simt nevoia de dulce. I-am facut pe oameni sa se gandeasca la cat zahar consuma si cat de nesanatos este pentru corp. As prefera sa nu repet aceasta experienta. Nu-mi place sa cantaresc atat de mult. Pe langa asta, a fost de-a dreptul iritant sa beau 10 cutii de cola zinic: ma simteam mereu balonat, mergeam des la toaleta si toata casa mea era plina de cutii goale", a explicat el experimentul.

În timpul experimentului său, George și-a păstrat dieta obișnuită, dar a mărturisit că i-a fost greu să mănânce la fel de bine întrucât cola îi dădea o senzație de sațietate. După ce a renunțat la cola, George a slăbit 2.5 kilograme în patru zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel