Ce a fost pus în sicriul lui Florin Condurățeanu
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 01 iul 2021, 12:45
WhatsApp
În sicriul lui Florin Condurățeanu a fost pus un mesaj simbolic, reprezentativ pentru ultimele clipe ale vieții sale.

Potrivit Antena 3, în sicriul în care se află Florin Condurățeanu a fost pus ultimul număr din Jurnalul Național în care a fost publicat ultimul articol scris de acesta, „Purtătoare de noroc în jambiere“.

Gazetarul a încetat din viață, luni, 28 iunie, la vârsta de 71 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator, chiar în brațele propriului său fiu. Răzvan Condurățeanu, fiul jurnalistului Florin Condurățeanu, a făcut dezvăluiri emoționante despre părintele său, din ultimele clipe de viață ale acestuia. 

Condurățeanu, aproape de Vadim Tudor. Fiica politicianului, mărturie emoționantă

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a făcut declaraţii emoţionante lângă sicriul lui  Florin Condurăţeanu, la Casa Presei. 

”A fost în primul rând prieten bun cu tata și l-am cunoscut pentru că tata vorbea foarte des cu dumnealui, și la telefon, se și întâlneau, erau asemănători și cred că asta ne-a apropiat atât de mult. Împărtășea aceleași valori ca și tata. Era un om care și-a iubit foarte mult țara și vorbea foarte frumos despre tot ceea ce înseamnă România. E păcat că pleacă oameni care gândesc așa. Iubeau România mai preus de orice și au fost puțini în țara asta capabili de sacrificiu pentru țară, e păcat că pleacă și nu rămâne nimeni în locul lor. Dacă sunt împreună dincolo, și cred că acum sunt, sunt convinsă că se bucură că se văd și se întâlnesc din nou, în altă dimensiune”, a declarat fiica lui Vadim Tudor.

Pe parcursul acestei zile, sute de oameni, apropiați, dar și necunoscuți, au trecut să-și ia rămas bun de la jurnalistul Florin Condurățeanu. Moartea sa fulgerătoare a șocat mass-media din România și nu numai. 

Elena Cristian, despre moartea lui Florin Condurățeanu: De asta ne este așa greu să vorbim despre el

Elena Cristian, redactorul șef DC Business, a mers la sicriul lui Florin Condurățeanu ce a fost depus la Casa Presei. Într-un interviu pentru România TV, jurnalista a explicat de ce le este tuturor atât de greu să vorbească despre Florin Condurățeanu la timpul trecut. 

”E foarte greu și astfel de momente sunt grele, am lucrat ore în șir cu el, stătea la redacție peste program, avem multe amintiri. Îmi amintesc ce fericit a fost în 2015 când i s-a oferit cufărul cu amintiri, a povestit multe momente frumoase pe care le-a trăit… Un om minunat! Nu, nu ne-a ajutat doar pe noi care îl sunăm, colegi, cunoscuți, ajuta pe toată lumea. De asta ne este așa greu să vorbim despre el și sunt convinsă că de acolo, de sus, el vede și aude toate aceste povești frumoase care se spun despre el și sunt convinsă că, de fapt nu și-ar fi dorit să fim îmbrăcați în negru. La mine e o coincidență, pentru că nu am vrut să mă îmbrac așa. Nu l-am văzut niciodată îmbrăcat în negru”, a declarat Elena Cristian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?