Ce a facut Mitoșeru în vacanță la Roma
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
După o perioadă aglomerată în care a fost supus la grele încercări pentru a oferi unor tineri o nuntă de vis, Mihai Mitoșeru, gazda emisiunii "Se strigă darul", a avut parte de o vacanță de vis la Roma, alături de soția sa, Noemi. 

Cei doi s-au aflat pentru a doua oară în Orașul Etern."Roma e printre locurile noastre favorite și o să mai mergem acolo de 100 de ori, cu siguranță", spune vedeta TV. Frumosul cuplu nu a ales întâmplător această perioadă, cei doi având foarte multe de sărbătorit.

(oar_w460)

"Suntem a doua oară la Roma, dar a fost prima oară când am vizitat și Vaticanul; am rămas total impresionați. E o perioadă frumoasă pentru noi, pentru că ne aflăm între ziua soției mele  și ziua mea, iar pe 12 iulie vom sărbători 12 ani de când suntem împreună", a spus Mihai Mitoșeru.

(oar_w460)

Bucătăria italienească a fost un punct de atracție în sine pentru cei doi îndrăgostiți. "Am mâncat foarte mult și bine, de data aceasta am mers la pont. Nu ne-am abținut de la nimic. Acum o înțeleg pe Julia Roberts și filmul acela”, a adăugat Mitoșeru. Experiența culinară a fost totală, însă tot bucatele de acasă sunt cele mai gustoase. "Nici pizza, nici pastele, nici carnea asta senzațională nu se compară cu celebrele sarmale de la nunțile românești", a conchis prezentatorul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel