Ce a făcut înainte șefa ”Beciului Domnesc”: Sunt lucruri care-ți rămân în ADN și-n sânge. ”M-a marcat 10 august”/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Șefa Arestului Central a fost în studiourile DCNews unde a făcut mai multe dezvăluiri. 

”M-a marcat 10 august, unde dispozitivul nostru poliețenesc, foarte bine pus la punct, a acționat, alături de jandarmi, cu foarte multă tărie și vă dați seama emoțiile de acolo și cât am fost de integrați cu toții astfel încât să nu avem incidente de amploare” a afirmat șefa Arestului Central, Nițulescu Casandra, în emisiunea ”Culisele Justiției”, realizată de Laura Duță. 

Comisarul-șef de poliție, șef Serviciu Independent de Reținere și Arestare Preventivă, a mai spus: ”Mă marchează totdeauna când aud de aici, de la arest, de patru ani și jumătate nu mai sunt în stradă, manifestațiile de la 1 Decembrie și cum ne pregăteam... pregătirile din culisele paradei”. 

Anterior, Nițulescu Casandra a fost, din 2005, la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. A fost ofițer de cercetare penală. ”Am fost la Poliția Sectorului 1 o perioadă în funcție de execuție la Biroul Control Intern, după care, timp de șapte ani, l-am condus. Am condus manifestații publice fie la Piața Victoriei, fie la Universitate, fie manifestațiile de 1 Decembrie la Arcul de Triumf timp de șapte ani. Sunt lucruri care-ți rămân în ADN și-n sânge și nu ai cum să le uiți”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel