Ce a făcut în urmă cu șase zile medicul Augustin Ilieș, găsit spânzurat luni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Unul dintre cei mai renumiţi chirurgi pediatri din ţară, care a salvat sute de copii, Augustin Ilieș, a fost găsit spânzurat, luni. 

Medicul a fost găsit cu semne vitale și a fost imediat preluat de un echipaj SMURD. Augustin Ilieș este cel mai cunoscut chirurg pediatru din județul Vaslui. 

El s-a pensionat anticipat, în luna aprilie. În urmă cu doar câteva zile s-a întors la spital, unde a cerut conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui reluarea activităţii. 

Retragerea chirurgului pediatru Augustin Ilieş din activitatea de la Spitalul Judeţean de Urgenţă a luat prin surprindere pentru că mai avea doar un an până la pensionarea pentru limită de vârstă.

"Domnul doctor a ieşit la pensie anticipat începând cu luna aprilie. Domnia sa a înaintat acum o cerere prin care solicită reluarea activităţii medicale în cadrul spitalului. Aceasta va fi pusă în discuţie în cadrul şedinţei de miercuri a Comitetului Director", a declarat Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, în urmă cu șase zile pentru obiectivvaslui.ro

Medicul nu a cerut să revină imediat în spital, ci din iulie. Până atunci a solicitat concediu fără plată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel