Ce a făcut Gheorghe Dincă cu Alexandra în casa groazei. Andrei Banu: Asta s-a întâmplat
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Colonel (r) Andrei Banu, fost şef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova, a vorbit, în cadrului unui interviu acordat DC News, despre cazul Caracal şi modul în care ar fi acţionat Gheorghe Dincă în ceea ce o priveşte pe Alexandra.

- Sunteţi convins că Alexandra a murit? Dacă da, cum a operat Gheorghe Dincă?

- Da, sunt convins. În ceea ce priveşte ce a făcut Dincă după ce Alexandra a murit, îmi menţin punctul de vedere că au fost acţiuni combinate de dezmembrări, de depesaj şi de ardere. Succesiunea lor urmează să fie stabilită de medicul legist. Sunt multe expertize complexe care trebuie făcute de acum încolo. Nu te poţi exprima legat de oasele găsite în pădure, de exemplu până nu ai rezultatul expertizelor. Nu poţi spune că e os proaspăt, că sunt oase umane sau alte chestiuni de genul ăsta.

- Gheorghe Dincă a acţionat singur sau e parte a unei reţele?

- După mine, Dincă a acţionat singur. Traficul de persoane nu are nicio legătură. DIICOT a început urmărirea penală in rem şi pe trafic de persoane, ceea ce este foarte bine. Însă cazurile de dispariţii din zonă trebuie selectate, trebuie extrase cele cu suspiciune de omor, fiind excluse cele în care fetele au fost traficate sau se află în reţele de prostituţie sau pe cele care au plecat voluntar. Trebuie analizate cazurile celor care nu au dat nici cel mai mic semn de viaţă de ani de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel