Ce a făcut Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, în pandemie: Am venit o singură dată în țară după primul lockdown. Am lucrat dublu decât de obicei
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Daniel Pavel
Daniel Pavel
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021 de la Kanal D, ne-a spus, într-un interviu pentru DC News, cum l-a influențat pandemia.

Daniel Pavel de la Survivor România 2021 a plecat din România și s-a stabilit în Viena. El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale. Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană, pentru Survivor România 2021 din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.

Într-un interviu pentru DC News, Daniel Pavel ne-a vorbit despre cum a trecut, până acum, prin pandemie.

”O bună bucată a lui 2020 am lucrat dublu față de cât o făceam de fel, pentru că managementul echipei în mijlocul căreia lucram a fost extrem de atent și a lucrat enorm pentru a fi aproape de clienții și așa împovărați cu anxietățile lockdown-ului; așa că am făcut zeci de ore de emisie de infotainment, cot la cot cu echipa mea de moderatori.

I-am împărțit în două echipe distincte și, pe lângă munca mea managerială, eram în radio cât se putea de mult. 

Cred că un lider trebuie să inspire;  și, mai ales, lucrând cu oameni cu mentalități și posibilități de expresie diverse, cum sunt cei de media, atenția la starea lor interioară e foarte importantă, noi toți în branșa aceasta fiind și difuzori de stare.

Pandemia a reprezentat din punct de vedere profesional o oportunitate profesională - m-am „îmbunătățit”, muncind mai intens și mai aplicat, însă, sigur, ca și în cazul majorității populației planetei, restricțiile de călătorie au fost resimțite. 

Am venit o singură dată în țară după primul lockdown și mi-am revăzut doar atunci familia din România”, ne-a spus Daniel Pavel.

 

Cea mai importantă lecție desprinsă din pandemie?

 

”Cred că încă suntem în ochiul furtunii și e greu de decelat o anumită lecție.  Comuniune, comunitate și aprecierea fiecărui minut petrecut cu cei dragi și cu sinele - așa <mă rezum>, trăgând linie sub 2020”, a mai zis Daniel Pavel de la Survivor.

VEZI ȘI: Daniel Pavel de la Survivor a spus ce le place austriecilor când vin în România: Sunt extrem de încântați 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel