Ce a făcut Anca Pandrea când a murit Iurie Darie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
anca-pandrea
anca-pandrea

Anca Pandrea a făcut o mărturisie șocantă cu privire la reacția ei atunci când Iurie Darie a murit.

“L-am sărutat şi n-am simţit că-i bate inima şi pentru prima oară în 26 de ani, i-am dat două palme zdravene, aşa cum am văzut în fime, în speranţa că se va trezi”, a spus Anca printre lacrimi.

“La înmormântare, m-am tras de păr şi mi-am muşcat buzele, iar el avea guriţa uscată de tot şi nici nu mai puteam să-l sărut. I-am dat sângele meu pentru buziţele lui.

40 de zile am să-i fac toate datinile, dar nu ştiu dacă am să rezist 40 de zile. Aseară am dormit în hainele lui”, a continuat actriţa.

După ce a anul acesta s-a confruntat cu grave probleme medicale, actorul Iurie Darie s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani.

Iurie Darie a fost internat de mai multe ori la spitalul ”Bagdasar Arsenie” din București, unde a fost intubat nu doar o dată, deoarece nu putea respira de unul singur. Luna trecută acesta a juns și la Spitalul Universitar de Urgență, acuzând dureri în piept și probleme respiratorii. Primele probleme ale actorului au apărut anul acesta, în mai, când a fost internat de urgență de soția sa, Anca Pandrea. Peste numai o lună, Iurie Darie a fost transferat la spitalul de Urgență ”Bagdasar-Arsenie,” unde a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a i elimina lichidul acumulat la nivelul creierului. Însă, a suferit un atac cerebral. După luni întregi de durere și chin, el a fost externat pe 21 septembrie. În cele din urmă, actorul a fost răpus de boală și a murit vineri noapte, la vârsta de 83 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel