Data publicării:

Ce a declarat mama lui Vlad Pascu în fața procurorilor. "A mers pe cartea sincerității"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Ce a declarat mama lui Vlad Pascu în fața procurorilor. "A mers pe cartea sincerității" / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Ce a declarat mama lui Vlad Pascu în fața procurorilor. "A mers pe cartea sincerității" / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Află în articol ce a declarat mama lui Vlad Pascu în fața procurorilor.

Miruna Pascu, mama tânărului drogat care a omorât doi oameni în stațiunea 2 Mai, a fost reținută pentru 24 de ore și este acuzată că ar fi încercat să amenințe și ar fi șantajat mai mulți martori din dosarul de trafic de droguri în încercarea de a-și scăpa fiul de pușcărie. Între timp, femeia a făcut declarații în fața anchetatorilor. 

Se pare că aceasta și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor și a încercat să explice faptele fiului său prin faptul că acesta a trăit într-o familie dezorganizată. 

VEZI ȘI: Mesajele cifrate pe care "Maru", dealerul lui Vlad Pascu, le avea scrise pe unghii. Criminolog: Copii ăștia nu mai gândesc normal

Vlad Pascu ar fi ales să locuiască cu tatăl lui

"În condițiile în care sunt probe și acele mesaje au ajuns la procurori este clar că a mers pe cartea aceasta a sincerității, încercând să își obțină, poate, scăparea de arestul preventiv, poate un control judiciar, dar în continuare să meargă cu un acord de recunoaștere cu procurorii, astfel încât să poată scăpa de închisoarea cu executare.  

Trebuie să spunem că mama lui Vlad Pascu, în declarația pe care a dat-o, a făcut practic o istorie a familiei și, din toate informațiile oferite procurorilor, reiese că Vlad Pascu face parte dintr-o familie total dezorganizată, de aici și atitudinea acestuia și tot ce s-a întâmplat.  

Practic, părinții acestuia sunt despărțiți de ani buni, iar băiatul a ales să locuiască cu tatăl său, cel mai probabil pentru că avea o libertate mult mai mare și am văzut din atitudinea tatălui că se apropie cumva, ca și comportament, de fiu, apropo de acel incident de la DIICOT", a explicat jurnalistul Dragoș Boța la Antena 3 CNN.

Reamintim că Vlad Pascu a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, după ce s-a urcat drogat la volan. Poliția l-a oprit de două ori în noaptea respectivă și de fiecare dată l-a lăsat să plece. Deși în mașina sa au fost găsite substanțe interzise, tânărul nu a fost testat cu aparatul DrugTest. 

VEZI ȘI: Tatăl lui Vlad Pascu, surprins cu un râs sfidător la audierile de la DIICOT / foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel