Ce a declarat bunica copilului sfâșiat de câini
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
52246fc095f9cf1d3e000000
52246fc095f9cf1d3e000000

Bunica copilului ucis de o haită de câini în apropierea Parcului Tei le-a spus anchetatorilor că a sunat la 112 după 20 de minute. Și-a dat seama anterior acestui moment că cei doi copii nu mai sunt în perimetrul său de supraveghere. A avut tendința de a-i căuta, însă i-a așteptat să se întoarcă de la joacă. S-a gândit că se vor întoarce și vor intra în panică în momentul în care nu o vor mai găsi. 

Declarațiile bunicii ridică anumite întrebări, care pot fi explicate prin starea de șoc în care s-ar fi aflat femeia în acele momente. Ea spune că a fost pentru prima oară cu cei doi copii în Parcul Tei, părinții acestora stând în alt cartier. Totuși, a avut încrederea de a-i lăsa să se joace într-o zonă în care nu-i putea supraveghea. Bunica nu a știut unde sunt copiii timp de cel puțin 20 de minute. Potrivit Gândul, bunica celor doi copii, unul de patru ani, celălalt de șase, le-a spus anchetatorilor că a ieşit cu cei doi nepoţi în parcul de lângă locuinţa ei şi s-a aşezat pe o bancă. Încă o dată, bunica a spus că nu a mai fost niciodată cu nepoții în acel parc, deși parcul este lângă locuința ei.

În jurul orei douăsprezece, femeia a constatat că nepoţii au dispărut. A vrut să-i caute, dar a renunțat, gândindu-se că se vor întoarce și nu o găsesc. Băiatul de șase ani s-a întors mușcat de câini, după 20 de minute. Acesta este momentul în care bunica a sunat la 112.

Echipajele ajunse la fața locului au avut bănuiala că băiatul de patru ani a căzut în Lacul Tei. Cadavrul a fost găsit de către unul dintre polițiști, însoțit de copilul de șase ani, care i-a arătat locul unde au fost atacați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel