Cazul tenismenei românce bătute de tatăl său pe teren, în Daily Mail
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Daily Mail a scris despre cazul tinerei tenismene românce, Andrada Surdeanu, care a fost bătută de tatăl său, pe teren, după ce a pierdut un meci. 

Andrada Ioana Surdeanu (16 ani) este una dintre cele mai talentate tenismene din România. Ea a fost bătută chiar pe terenul de tenis de tatăl său, în 27 noiembrie, în cadrul turneului ITF - Marshall Open din Israel, de unde a fost eliminată de Daria Krujkova. Tatăl fetei a fost reținut și eliberat pentru 300 de euro. 

Daily Mail scrie despre cazul tinerei tenismene românce că "Andrada Surdeanu a fost lăsată plină de sânge de tatăl său, pe teren" și "în mod surprinzător, ea și-a apărat tatăl, spunând că merita pedeapsa". Jurnaliștii au scris mesajele postate de jucătoarea de tenis, pe pagina sa de Facebook (VEZI AICI) și au făcut un clasament al taților agresivi din tenis. 

Primul loc este ocupat de Richard Williams, tatăl Serenei și al lui Venus, care a recunoscut că și-a bătut fetele pentru a avea mentalitate de luptătoare. Și John Tomic, tată și antrenor al lui Bernard Tomic, l-a lovit cu capul pe partenerul fiului său și a declarat că nu se simte cu nimic vinovat. Damir Dokic, tatăl Jelenei Dokic, a amenințat că-l va asasina pe ambasadorul australian a Serbiei și a fost dat afară de Wimbledon, în 2000, pentru că i-a spart camera unui jurnalist. În cateforia taților agresivi intră și Jim Pierce, tatăl jucătoarei de tenis retrase Mary Pierce, care a obținut în 1993 un ordin de restricție pe numele tatălui său, pentru că o abuza verbal. Jucătoarea de tenis croată Mirjana Lucic a spus că a plecat de acasă împreună cu mama sa și patru frați, pentru a scăpa de tatăl abuziv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel