Cazul Raisa. Avocatul Cuculis, mesaj cutremurător de la părinţii fetiţei ucise pe trecerea de pietoni. "Sistemul merge... cum vrea el"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Adrian Cuculis
Facebook Adrian Cuculis
Avocatul Adrian Cuculis a spus ce mesaj a primit din partea părinţilor Raisei, fetiţa ucisă pe trecerea de pietoni de pe strada Laminorului, din Sectorul 1 al Capitalei, în luna ianuarie. 

"“Bună ziua, ceva vești, astăzi puiu meu împlinea 12 ani”.

Aşa a început ziua pentru familia Barbu, părinţii Raisei. Între timp, dosarul a stagnat, se aşteaptă reaudierea lui Popescu pentru a doua lui faptă de vătămare corporală cu privire la fetiţa Marina. Probabil că săptămâna viitoare sau cine ştie.

Am tone de dosare care mă strigă din sertare pe nume şi eu înapoi le răspund pe nume şi le spun să mai aştepte puţin fiindcă sistemul merge... cum vrea el.

Cred că mesajul lui Barbu m-a cutremurat mai tare decât m-aş fi aşteptat şi asta poate pentru că oricare ar fi putut fi în locul lui.

Să nu lăsăm să se uite că acum 6 luni, pe şoseaua Laminorului din Capitală, rulând cu 88km/h, cineva i-a răpit viaţa copilului de 11 ani", a scris Adrian Cuculis pe Facebook.

Ce-și amintește Marina, fetița care a supraviețuit accidentului din București: L-a văzut pe NEBUN cum venea. Știe că Raisa a MURIT, erau GEMENE

Mama fetiței rănite în accidentul produs de un polițist, în București, a refăcut firul evenimentului și a spus ce-și aduce fiica ei aminte despre momentele de groază prin care a trecut, dar și cum a reacționat când a aflat că prietena ei nu mai este în viață.

Mama fetei cere să se facă dreptate și ca polițistul care a comis oribila faptă să plătească. 

"Din ce mi-a spus copilul meu reies următoarele: că au plecat împreună la școală. Cu zece minute înainte mi-a dat copilul mesaj: Mami, vezi că plecăm la școală. I-am zis: Ok, aveți grijă!

Copilele au plecat, au ajuns la trecerea de pietoni... ele două sunt foarte grijulii și se asigură, pentru că așa au fost învățate, urmărite de noi anterior, știind cum se descurcă.

S-au asigurat, au văzut că nu vine nicio mașină și au pornit pe trecerea de pietoni. La un moment dat, fata mea a văzut cum acest individ se apropia, apărând nu știu de unde, se apropia de trecerea de pietoni și cu cât de apropia de trecerea de pietoni, cu atât acelara mai repede. Fetița mea a zis: Hai să mărim un pic pasul ca să treacă mai repede, pentru că-l vedea pe nebun cum venea și atunci ea nu mai știe decât că a fost lovită la picior și aruncată pe troturar, pe burtă.

Și pe prietena ei a luat-o pe parbrizul mașinii și nu mai știe nimic de atunci. Știe la un moment dat i s-a tăiat filmul câteva secunde, lumea a ajutat-o să se ridice în fund, piciorușul ei era rupt și a trebuit să rămână imobilizată acolo. Un martor m-a sunat să mă anunțe de incident și cam atat știe copilul. Mai mult nu știe ce s-a întâmplat.

Știe că prietena ei a murit, i-am spus și vă dați seama că am fost nevoită să-i spun. Copilul este sedat! A avut o intervenție chirurgicală la picior, este sedată, nu a avut nicio reacție ieri, nici azi, până acum câteva ore când a avut o cădere psihică și s-a pus pe un plâns... mă rog. Eu stau în permanență cu ea, sunt internată cu ea", a declarat mama fetiței rănite, pentru România TV.

Întrebată ce mesaj i-ar transmite ministrul de Interne sau șefului Poliției după tot acest accident, femeia a spus: "Vreau să se facă dreptate! Vinovatul să plătească!". CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel