Cazul polițistei din Brașov. Polițiștii au o nouă pistă. Ce mesaje i-a dat Sabina soțului ei înainte de a fi găsită împușcată în cap
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cazul polițistei din Brașov. Polițiștii au o nou pistă. Ce mesaje i-a dat Sabina soțului ei înainte de a fi găsită împușcată în cap / Foto: Captură video Antena 1
Cazul polițistei din Brașov. Polițiștii au o nou pistă. Ce mesaje i-a dat Sabina soțului ei înainte de a fi găsită împușcată în cap / Foto: Captură video Antena 1
Sabina, polițista din Brașov, i-ar fi dat mai multe mesaje soțului ei înainte de fi găsită împușcată în cap. 

Sabina, polițista de 28 de ani găsită împușcată în cap, în apartamentul ei din Brașov, s-ar fi certat cu soțul cu o seară înainte de a-și pune capăt zilelor. Polițiștii ar fi analizat mai multe mesaje dintre cei doi. Surse Observator spun că polițista și soțul ei s-ar fi certat pe tema intervenției unei cumnate în relație. 

Pentru ca cearta să nu avanseze, bărbatul ar fi plecat de acasă, iar ulterior Sabina i-ar mai fi dat câteva mesaje pe telefon. În unul dintre ele aceasta ar fi spus că va rezolva toate problemele și că știe ea ce are de făcut. Acest mesaj l-ar alertat pe soțul ei, care știa că în casă există arma și muniția de serviciu a femeii. El l-ar fi apelat pe tatăl fetei și i-ar fi spus că nu poate gestiona situația, cerându-i ajutorul. Întrucât Sabina nu i-ar mai fi răspuns la telefon tatălui ei, cei doi au mers în locuință, iar acolo au găsit-o pe femeie împușcată în cap și au anunțat la 112.

Sabina era căsătorită de doar 3 luni

Sabina ar fi lăsat mai multe bilete de adio în care i-ar fi spus soțului ei că regreta gestul extrem la care ar fi recurs. Totuși, mama polițistei de 28 de ani susține că scrisul de pe biletul de audio nu ar fi al tinerei, scrie Realitatea.net.

Mama acesteia ar avea Alzheimer și ar fi crescut-o pe Sabina până la 18 ani, părinții fiind divorțați. Fata ar fi locuit după 18 ani cu bunica din partea mamei, care ar fi cunoscută cu probleme psihice.

Sabina era căsătorită de trei luni, tot cu un polițist. Ea lucra de cinci ani în Poliţie şi avea gradul de agent, fiind numită în funcţia de ajutor șef post la Postul de Politie Comunală Bod. Femeia şi-a desfăşurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane până în luna martie a acestui an, când a fost numită în funcţia de ofiţer la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au mai declarat sursele citate. Ultima testare psihologică la care a fost supusă tânăra a fost făcută în urmă cu un an.

Reamintim că polițista în vârstă de 28 de ani a fost găsită împuşcată în cap, în noaptea de joi spre vineri, într-un bloc din Braşov. 

VEZI ȘI: UPDATE. Tânăra găsită împușcată în cap, în Brașov, era polițistă. A lăsat un bilet de adio

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel