Cazul Irina Cristescu-Hector Bitar. Avocatul româncei, acțiune fără precedent
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Decizia șocantă a unei instanțe din România, prin care fetița unei românce trebuie trimisă la tatăl său în Mexic, într-o familie de miliardari, a revoltat opinia publică din România. Hector Bitar de la Pena, tatăl fetiței,  nici măcar nu s-a deranjat să vină la proces, fiind reprezentat de un avocat din oficiu. Față de această decizie nedreaptă a instanței, Călin Andrei Zamfirescu, avocatul mamei Alessiei, respectiv Irina Cristescu, a decis să ia atitudine, împotriva principiilor sale de a nu comenta o decizie a instanței.

"Timp de 40 ani de profesie nu am comentat, public, niciodata cauzele in care am fost angajat ca avocat. Nu o voi face nici de asta data, criticile pe care le vom formula impotriva hotararii judecatoresti care a decis inapoierea, catre tata, a minorei Alessia-Miroslava, urmand a fi inaintate instantei de control judiciar in cuprinsul motivelor de recurs.

Respectul pe care il port adevarului si actului de justitie ma determina a spune ca niciodata, in intreaga mea cariera, nu am intalnit o solutie atat de profund gresita si aflata intr-o flagranta discrepanta cu probatoriul administrat in cauza", precizează avocatul Călin Andrei Zamfirescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel