Cazul Gheboasa. Ce muzică a ascultat Godină, polițistul care n-a fost în stare, nici după cinci încercări, să intre la Academia de Poliție?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Marian Godină este supărat că puștii din România ascultă ce cântă Gheboasa.

Pentru cine nu știe cine este Gheboasa vă spunem doar că este un trapper care strânge milioane de vizualizări pe Youtube cu piesele sale. Pe Marian Godină îl știți: acel polițist care, în afară de glume pe Internet, n-a făcut mai nimic notabil. Din când în când, o dată pe an, ne amintește ce salariu mizer are. Mizer în viziunea lui. Că 5000 lei nu e deloc mizer în România. Și se plânge chiar și de pensia specială pe care o va avea la vârsta la care unii încă lucrează pe brânci.

Dar să revenim la subiect. Marian Godină se plictisește în concediul de creștere a fetiței și se ia de Gheboasa și de puștii care ascultă trap.

Probabil știți deja: Marian Godină a spus că a rămas șocat de câți copii au venit special să-l vadă pe Gheboasa, în Piața Sfatului din Brașov. Marian Godină se teme de ce se va alege de adulții de mâine care astăzi sunt copiii care-l ascultă pe Gheboasa.

„Am găsit și un video în care Ghebosu' își îndemna copiii fani din Piața Sfatului să cânte împreună un refren al lui.

"Dă-i țiganca, dă-i țiganca, dă-i țiganca, a!

Rupe banca, rupe banca, rupe banca, a!

Toți copiii îl urlau de zor și îl știau pe de rost. De altfel, melodia asta are 11 milioane de vizualizări. Mă uit cu milă la acei copii și mă întreb ce fel de adulți vor ajunge. Filmul Idiocracy e tot mai aproape de realitate”, a scris Marian Godină pe Facebook.

În primul rând, sper că Marian Godină nu este rasist. Dar mă întreb doar... dacă Gheboasa era alb la față, mai avea Marian Godină vreo problemă cu versurile pe care le cântă? Zic asta din prisma versurilor pe care a ales să le expună în postarea de pe Facebook. Le găsiți mai sus.

În al doilea rând, Marian Godină spune că se uită cu milă la copiii care ascultă muzica lui Gheboasa și se întreabă ce fel de adulți vor ajunge. Eu sunt sigură că vor ajunge niște adulți care vor intra din prima la orice facultate doresc, cum ar fi, de exemplu la Academia de Poliție, dacă își doresc. Nu cred că vor pica de cinci ori, ca Marian Godină, o amărâtă de admitere. Tu ce muzică ai ascultat, Marian Godină, de n-ai reușit nici până azi să intri la Academia de Poliție? 

În al treilea rând, copiii care astăzi îl ascultă pe Gheboasa, presupun că nu vor avea timp să judece oamenii în funcție de ce muzică ascultă pentru că vor munci până la bătrânețe. Ce să facem? Nu toți ne-am făcut polițiști astfel încât să ieșim la pensie în floarea vârstei...

Dar haideți să ne calmăm și să punem o melodie care sperăm să-i placă lui Marian Godină! Audiție plăcută cu Valerie Cioloș!

Acest articol este o opinie

VEZI ȘI: Polițistul Godină, acuzat că încalcă legea: Colectează bani și face politică

VEZI ȘI: Badea: Atunci am devenit susținător frenetic al lui Godină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel