Cazul femeii din valiză. IPOTEZA lansată de DCNews, CONFIRMATĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ipoteza DC News lansată zilele trecute a fost confirmată odată cu reținerea suspecților în cazul femeii găsite în valiză: două femei și un bărbat. 

Pe 13 noiembrie, DC News scria că presa a exclus ipoteze fără o bază solidă. 

„De ce se presupune că un bărbat a ucis-o?” a fost întrebarea pe care am lansat-o, după ce am observat că peste tot se vorbea de autor ca fiind doar „un bărbat”.

DC News a atras atunci atenția asupra faptului că fapta ar fi putut fi comisă și de o femeie, la fel cum nu putem exclude posibilitatea ca „autorul” să fie, de fapt, „autorii”. 

Am vorbit atunci despre faptul că în acest caz ar putea fi implicați „o femeie și un bărbat, două femei sau doi bărbați”. 

De asemenea, DC News a punctat și faptul că ar putea fi vorba despre o rețea de trafic de persoane, lucru care, la fel, nu a fost „exploatat” în tot acest „spectacol mediatic”. 

Articolul AICI

Confirmarea a venit după cinci zile 

Iată că, la câteva zile de la articolul DC News, trei suspecți, două femei și un bărbat, au fost reținuți pentru 24 de ore și duși astăzi, în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă. 

Procurorii din Giurgiu spun că victima locuia împreună cu cei trei suspecți și practica prostituția. Totodată, mobilul crimei ar fi fost neînțelegerile apărute în locuință. 

Suspecții spun că femeia ar fi încercat să-și ia viața, motiv pentru care a fost găsită și o substanță toxică în organismul ei, iar apoi ei, ar fi încercat să o resusciteze. 

Surorile din Ferentari, prostituate, au recunoscut că au transportat cadavrul la marginea localității Ghimpați însă nu și uciderea victimei. 

De altfel, cel de-al treilea suspect este un tânăr cunoscut ca proxenet. În spațiul public circulă acum ipoteza că victima, Mihaela-Sabina Mircea, ar fi fost sechestrată, maltratată și obligată să se prostitueze. 

Cercetările continuă în acest dosar pentru fapte de omor calificat și profanare de cadavre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel