Cazul Colțescu. Dumitru Dragomir, FULMINANT: Ar trebui SUSPENDAT derbedeul. SCANDAL aiurea. Dacă-i zicea porumbel vopsit, era altceva
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ce spune Dumitru Dragomir despre scandalul în care a fost implicat Sebastian Colţescu.

Dumitru Dragomir a comentat acuzațiile de rasism la adresa lui Sebastian Colţescu și l-a pus la zid pe Demba Ba, jucătorul celor de la Basaksehir care a fost foarte vehement la adresa românului.

"Ar trebui suspendat derbedeul acela care a făcut tot scandalul. Demba Ba, da, sigur, un derbedeu. El a făcut scandalul ăsta aiurea. Şi ca să-şi elimine proasta prestaţie pe care a avut-o, a aruncat-o pe bietul Colţescu.

În româneşte cum să-i fi zis? Avea număr pe spate, să-i fi zis numărul 8 de pe bancă? Aaaa, dacă-i zicea porumbel vopsit, era altceva. Cum îi ziceau lui Răducanu, lui Rică, atunci da, te supărai. Părerea mea e că un avertisment şi gata pentru Colţescu. Şi ăsta de la centru (n.r. Haţegan) ce vină are?

Eu spun că nu are nicio vină Colţescu. Poate că a fost o comunicare nefericită. Dar, pentru asta nu se dă, băi, fraţilor. Dacă dintr-un grup e unul negru, spune 'băi, ăla negru face'. E normal, e cuvânt românesc, nu am folosit cuvântul jignitor străin. Problema e că a zis prea tare, trebuia să zică mai încet", a declarat Dumitru Dragomir, la Digi Sport Matinal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel