Cazul Cleo Smith. Un bărbat a pledat vinovat pentru răpirea fetiței
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels
Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels
Sunt noi detalii în misteriosul caz al micuței Cleo Smith. Terence D.K., presupusul ei răpitor, a pledat vinovat. 

Terence D.K., presupusul răpitor al lui Cleo Smith, fetița de 4 ani dispărută dintr-un camping din Australia și găsită după 18 zile, a recunoscut fapta. Bărbatul în casa căruia a fost găsită copila a pledat vinovat pentru răpirea ei. 

El are 36 de ani și, din 5 noiembrie, se află într-o închisoare din Perth. Acum, bărbatul își așteaptă sentința. 

Pledoaria lui Terence D.K. este o surpriză, dat fiind faptul că mulți se așteptau să fie un proces de lungă durată, potrivit presei australiene, citată de BBC

Context

Cleo Smith, o fetiță de patru ani din Australia, a fost găsită în viață, într-o stare bună, închisă într-o casă la aproximativ șase minute de mers cu mașina de locuința familiei ei din Carnarvon, la 18 zile după ce a dispărut.

Copila a dispărut pe 16 octombrie dintr-un cort. Ea se afla cu familia într-un camping din apropierea localității Carnarvon. Autoritățile oferiseră o recompensă de un milion de dolari australieni celui care oferea informații despre locul în care era micuța. 

Unul dintre ofițerii care au găsit-o pe Cleo într-una dintre camerele casei a luat-o în brațe și a întrebat-o „Cum te cheamă?” Ea a spus „Numele meu este Cleo”, a declarat comisarul de poliție Col Blanch, potrivit BBC.

Cleo a ajuns din nou apoi în sânul familiei sale. „Familia noastră este din nou întreagă”, a scris mama ei, Ellie Smith, pe Instagram.

Mai multe detalii, AICI.

VEZI ȘI: Dispariția micuței Madeleine McCann

Madeleine McCann, originară din Marea Britanie, a dispărut în 2007, când avea trei ani, în staţiunea portugheză Praia da Luz. Anchetatorii cred că suspectul de 44 de ani, Christian Bruckner, care la acea vreme locuia la doar doi kilometri distanţă de apartamentul de vacanță al familiei McCann, a răpit-o și ucis-o pe fetiță.

De-a lungul anilor, și părinții micuței au fost bănuiți că ar avea o legătură cu dispariția. După anunțul din 2020 cu privire la Christian B., anchetatorii germani le-au trimis o scrisoare celor doi, prin care i-au anunțat că fetița lor este moartă și că au dovezi în acest sens. (Detalii AICI.)

Presa internațională a relatat în ultimul an că într-o rulotă a bărbatului au fost găsite costume de baie pentru copii. De asemenea, bărbatul este bănuit de anchetatori ca fiind responsabil și pentru alte dispariții și crime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel