Cazul Caracal, noi informații. Ce s-a descoperit în butoi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Au apărut noi informații din dosarul butoiului lui Gheorghe Dincă.

Conform România TV, toate probele din butoiul lui Dincă au ajuns la IML, însă există informații noi din dosar, din care rezultă că s-au găsit și probe de natură animală care au compromis rezultatele expertizelor.

De asemenea, judecătorii explică, în premieră, arestarea complicelui lui Gheorghe Dincă, susținând că Fane reprezintă un pericol pentru ceilalți oameni, pentru severitatea în care, alături de Dincă, au abuzat de Luiza, imediat după răpirea fetei.

Cum spuneam, nu s-a putut face mare lucru pentru că, pe lângă urmele de ADN uman, au fost găsite acolo și urme de cenușă provenite și din ardere animală și știm că în curtea lui Gheorghe Dincă existau mai multe animale, câini și nutrii.

Expiră termenul de arest preventiv al lui Dincă

Potrivit surselor România TV, anchetatorii se apropie ușor, ușor de finalizarea dosarului și găsirea răspunsurilor la întrebările legate de probe, cu atât mai mult cu cât, curând expiră termenul de șase luni în care Gheorghe Dincă poate fi ținut în arest preventiv, motiv pentru care trebuie să meargă cu dosarul în instanță și să ceară un nou mandat. 

Judecătorii au decis, atât la Tribunalul București, cât și la Curtea de Apel București că acel complice al lui Dincă, trebuie să  rămâne după gratii pentru că sunt suspiciuni că el ar fi violat-o pe Luiza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel