Cazul Caracal. Avocatul familiei Măceșanu: Am solicitat achitarea lui Gheorghe Dincă. Nu consider nici pe departe că este criminal / Video
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu. Captură foto: YouTube Relatie VS. Religie
Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu. Captură foto: YouTube Relatie VS. Religie
Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, a vorbit despre situația cazului din Caracal și despre Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare.  

„Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani pentru două infracțiuni de omor calificat, trafic de persoane, viol, profanare de morminte și cadavre. Am făcut apel împotriva acestei sentințe, având în vedere faptul că din probele administrate în această cauză nu rezultă cu claritate că Gheorghe Dincă este și criminal și aici mă refer la rapoarte de expertiză care nu au clarificat sub nicio formă modalitatea în care s-a extras acel ADN al Alexandrei Măceșeanu și modalitate în care cadavrul a ars în butoi. 

S-a judecat apelul. Pe 30 mai urmează să se dea o decizie. Ceea ce vreau să spun este că sunt nemulțumit de modalitatea instanțelor de judecată de la Tribunalul Olt și Curtea de Apel Craiova pentru că și-au depășit rolul activ, practic, și-au bătut joc, au umilit cele două familii respingând pe bandă rulantă toate probele care conduceau la lămurirea situației”, a precizat Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu.

Aurel Moldovan spune că nu sunt probe care să arată că Gheorghe Dincă este un criminal, fapt pentru care avocatul familiei Măceșanu a solicitat achitarea acestuia.

„Să nu creadă cineva că eu îl reprezint pe Gheorghe Dincă din spate. Nu, eu reprezint familia Măceșeanu și, pe această cale, am solicitat anularea actului constatator de deces pentru infracțiunea de omor față de Alexandra Măceșeanu pentru că nu sunt probe veridice care să conducă la această infracțiune.

De aceea, am solicitat achitarea lui Gheorghe Dincă, pentru că nu rezultă sub nicio formă crima efectuată față de Alexandra Măceșeanu”, a spus Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu.

Recent, Gheorghe Dincă și-a schimbat religia și s-a botezat în închisoare

„Indiferent de religia pe care a ales să o aibă, Gheorghe Dincă își va ispăși pedeapsa, mai mică, dar va va fi o pedeapsă suficientă pentru celelalte infracțiuni săvârșite de el.

Faptul că el a ales o altă religie nu are legătură cu ispășirea pedepsei pe care el o are de efectuat. Dacă va avea un comportament bun și va munci, atunci i se vor scădea aceste zile, dar el va rămâne în continuare în penitenciar. Nimeni nu îi va da drumul pentru că a trecut la o altă religie.

Poate pe această cale mărturisește și adevărul efectiv despre traficul fetelor și vom afla în final unde sunt fetele pentru a putea să le aducem acasă”, a precizat Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel