Cazul Caracal. Aurel Moldovan: Instanța s-a cam pripit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa foto: captura video Acces Direct
Sursa foto: captura video Acces Direct
Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a declarat că anchetatorii s-au cam grăbit când l-au arestat pe complicele lui Dincă.

Conform România TV, astăzi a apărut în presă o declarație amănunțită, făcută de Gheorghe Dincă în care a povestit ce i-a făcut Luizei, după cum susține el. 

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, Aurel Moldovan, a reacționat în urma acestei declarații și a afirmat că ar trebui să se întâmple altceva în acest caz.

"Este de așteptat să se întocmească rechizitoriul, să dea drumul la dosar, să intre pe cameră preliminară pentru a putea menține măsura preventivă. Sunt două cazuri asemănătoare, cu același autor, nu avem distincții pe mod de operare, deci vor merge împreuna (n.r. cele două dosare). Acuzația este de omor calificat și trafic de persoane, din câte i s-a reținut în sarcină. Rămâne de discutat această încadrare", a declarat el.

Despre rezultatele FBI

"Nu știm nimic de acest aspect. Oricum, în instanță se va rezolva această dilemă dacă fetele sunt moarte, dacă trăiesc, dacă Dincă a săvârșit aceste fapte de omor și așa mai departe", a adăugat el. 

Despre arestarea complicelui lui Dincă

"Cred că instanța de judecată s-a cam pripit când a luat această măsură întrucât probele găsite la fața locului, din punctul meu de vedere nu sunt atât de concludente încât să ducă la arestul preventiv. În primul rând nu avem plângerea părții vătămate și de aici putem corobora și cu celelalte probe care puteau fi sau nu reale, pentru că la fața locului nu poți să-ți dai seama dacă acele probe au fost din ziua respectivă în care se menține că ar fi fost violată Luiza", a spus avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel