Cazul Caracal. Răsturnare de situație în anchetă. Avocata Carmen Obârșanu: O spun de un an de zile / Citacu: E absolut năucitor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Carmen Obârșanu, avocată în cazul Caracal, dă cărțile pe față privind răpirea Luizei Melencu. 

Carmen Obârșanu, avocata familiei Luizei din ancheta disparițiilor de la Caracal, susține că Luiza nu a fost răpită de Gheorghe Dincă, relatează România TV. Avocatul a consultat listingul telefoanelor date de inculpat. 

Întrebată de jurnalistul Victor Ciutacu cine a răpit-o pe Luiza, avocata Carmen Obârșanu a răspuns: 

”La ora 11:04 se vorbește de pe telefonul privat al lui Dincă din Caracal. La 11:12 pe acel telefon se primește un SMS. La 11:41 sunt formate două numere care nu au corespondență în telefonia românească, tot pe acel telefon. O spun de un an de zile, dar judecătoarea mi-a spus clar că pe ea nu o interesează, a cerut să se aducă originalele pentru că la dosar nu se află niciun original din listingurile furnizate de operatori. A răspuns Parchetul că nu mai au niciun original. Nu mai au CD-urile. Au dispărut. Judecătoarea a spus: ”pe mine nu mă interesează. Singurul lucru care mă interesează este să-l condamn pe Dincă”. A spus-o în sala de judecată. Persoana care este responsabilă de aceste abateri este liberă, liberă ca pasărea cerului. Colaboratorul lui Dincă, posibilul complice, adevăratul răpitor este liber. Eu am mai vorbit cu Dincă, m-a sunat acum două săptămâni. Mi-a cerut acum ultima dată să facă o plângere penală împotriva judecătoarei. Unde sunt fetele? Inițial, după ce Dincă spune că a fost bătut de către jandarmi spune că nu știe de fete. Nu le-a cunoscut. După acea convorbire cu acel Barbu Daniel, fostul coleg de școală militară a lui Pistol, după asta el a spus că el le-a omorât pe fete. După data de 15 aprilie până în 11 iunie se deschide telefonul Luizei. Nu a fost localizat. (...) Dacă ați auzi ce este în acest dosar...”, a declarat Carmen Obârșanu, avocata familiei Luizei Melencu. 

”E absolut năucitor ce aud de la dumneavoastră. Doamne apără și păzește-mă. Sună îngrozitor ce spuneți”, a reacționat Victor Ciutacu. 

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV  Cms. şef (r) Mihai Untaru: Gheorghe Dincă se joacă. Astfel de personaje se dezvoltă sub o protecţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel