Cazul Bulgaria, româncă surprinsă de un bărbat care i s-a aruncat pe capotă. Ce să faci în astfel de situații periculoase - video
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Cazul șoferiței românce care a fost speriată de un bărbat care i s-a aruncat pe capotă în Bulgaria a fost comentat de Titi Aur, la DC Conducem.

„Vedem o mașină care circulă normal pe o șosea liberă. La un moment dat apare în cadru o persoană în mijlocul străzii care face semn mașinii să oprească, dar nici nu se dă la o parte. Am văzut speculații că ar fi un fel de metoda accidentul. Dacă oprești, e posibil să existe pericol. Vedem cum bărbatul se urcă pe capotă, după care șoferul accelerează și pleacă. Ce facem în aceste situații și cum a reacționat șoferul?”, a întrebat jurnalistul Florin Răvdan în emisiunea DC Conducem.

Șoferița a reacționat bine

„Cred că ce a făcut șoferița respectivă este varianta cea mai bună. Dacă te oprești, ești în pericol, dar și dacă nu oprești și îl lovești pe individ poate fi cu siguranță interpretat ca un accident de circulație sau chiar ca un accident intenționat pentru că l-ai văzut din timp.

Sunt situații foarte delicate în care prezența de spirit și momentul respectiv poate fi gestionat mai bine sau mai puțin bine. E o situație neplăcută și aproape orice ai face este de rău. Dacă ai ghinionul să ți se întâmple așa ceva, oricum ai face nu te bucuri. Repet, dacă îl lovești e rău, dacă oprești e rău.

După cum se vede, era semi-organizată treaba. Nu era unul singur care a scăpat de la nu știu ce spital, mai erau câțiva prin dreapta care așteptau să intervină sau aplaudau sau aveau nu știu ce pariu că are tupeu, cine știe ce era în mintea lor. Oricum nu era de bine”, a răspuns Titi Aur, expert în conducere defensivă.

„Decât să plângă mama...”

„Din păcate, în aceste situații trebuie să găsești soluția pe moment. Nu există o formulă clasică. În principiu nu oprești, aș merge pe formula: decât să plângă mama, mai bine plânge mama lui”, a adăugat el.

VIDEO. Momentul se vede la minutul 3:00

"Postarea reprezintă o avertizare pentru șoferi, să aveți grijă pe drumuri, se pot întâmplă lucruri bizare chiar și ziua, în amiaza mare. Nu am alertat autoritățile pentru că nu am dorit să mai rămânem în zona, am fost ușurați că nu a degenerat situația și suntem în regulă. Individul era bulgar și mai erau și alții în apropiere, iar în clipele de uimire și indignare (se suise pe capotă!?) eram foarte aproape de a ieși din mașină. Mă bucur că nu am făcut-o”, a scris femeia pe reţelele de socializare la momentul incidentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel