Cazul Adamescu. Fosta soție, cu ordin judecătoresc în casa omului de afaceri, înainte de parastas
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Familia lui Dan Adamescu o acuză pe fosta soția a omului de afaceri că a venit în "inspecție" în casa lui, cu un ordin judecătoresc , cu doar o zi înainte de parastasul de 40 de zile. Intenția fostei soții este de a inventaria bunurile existente. 

Iată comunicatul de presă al familiei lui Dan Adamescu:

"In timpul casatoriei, mai exact in data de 20.03.2015, Carmen Palade si-a asigurat un contract de comodat cu societatea care administreaza imobilul in care au locuit sotii Adamescu. Prin acest contract de comodat i se conferea cu titlu gratuit dreptul de folosinta a acestuia. La nici 4 luni dupa, mai exact pe 15.07.2015, a depus actele de divort, solicitand plata a peste 1 miliard de euro. 

Iata ca dupa 2 ani in care nu a mai calcat in acel imobil (fiind in plus si proprietatea firmei IBC Modern S.R.L. din The Nova Group), imediat dupa moartea fostului sot, doamna Palade isi insarcineaza avocatii cu gasirea tuturor solutiilor posibile pentru as-i apropria bunuri care sunt in posesia firmelor din The Nova Group, care a fost condus de Dan Adamescu. Astfel ca, la nici doua saptamani dupa ce l-a inmormantat in graba, mai precis in data de 06.02.2017, avocatul Ion Dragne inregistreaza pe rolul judecatoriei Sector1, Sectia civila, Bucuresti, cererea petentei Carmen Palade catre intimata IBC Modern S.R.L., si solicita constatarea starii de fapt a imobilului – acordat cu titlu executoriu si fara cale de atac - spunând judecatorilor ca e nevoie de o aprobare urgenta a constatarii, pe motiv ca imobilului i se aduc modificari si ca bunurile dansei pot fi afectate. Fosta doamna Adamescu omite, insa, sa precizeze ca si-a ridicat absolut toate bunurile inca din 2015, cand a parasit domiciliul conjugal si a depus actele de divort.  

Astfel ca astazi, 02.03.2017, doamna Adamescu - in prezenta Biroului Executorilor Judecatoresti Asociati Dorina Gont si Lucian Gont - isi asigura intrarea in forta in imobil pentru a inventaria bunurile existente.

“Este clar ca si-a calculat fiecare miscare…practic si-a premeditat atat divortul, cat si preluarea ostila a Unirea Shopping Center, pacalindu-l pe tatal meu – care era la acea vreme in arest la domiciliu - sa-i semneze toate documentele de care ea avea nevoie. Dupa cadourile de zeci de milioane de euro pe care le-a primit, acum vrea sa intre si in posesia casei in care tatal meu si-a trait singur si bolnav ultimele zile, inainte de a intra la inchisoarea care i-a si pus capat vietii.” declara Alexander Adamescu, Presedintele The Nova Group," se arată în comunicatul de presă al familiei lui Dan Adamescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel