Cazanciuc, mesaj în ultima zi de campanie: Proiect esenţial pentru cei din mediul rural
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Robert Cazanciuc  Foto: Crișan Andreescu
Robert Cazanciuc Foto: Crișan Andreescu
Sentorul PSD Robert Cazanciuc a transmis un mesaj în ultima zi de campanie electorală. 

"Am bătut la pas multe comune din județul Giurgiu. Am vorbit cu oamenii pe stradă, cu primarii. În comuna Vărăști, primarul PSD Adrian Măhălean mi-a arătat un exemplu de bună guvernare locală, lucruri bune făcute de un primar PSD care a înțeles să pună pe primul plan sănătatea și educația oamenilor din comună, realizând astfel un complex de sănătate și educație format dintr-un dispensar nou pentru ca oamenii din comună să beneficieze de servicii medicale la standarde europene, o școală și un teren de sport modern.

În România există o problemă cu accesul deficitar al cetățenilor din mediul rural la serviciile de sănătate. Cetățenii nu mai trebuie să se deplaseze în reședinta de județ pentru un simplu consult de specialitate", transmite Robert Cazanciuc.

Cazanciuc: Fără educație și sport, viitorul nostru este în pericol

"PSD susține înființarea prin lege a Rețelei Naționale de Centre Medicale Comunitare și a Rețelei de Centre de Asistență Medicală Ambulatorie de Specialitate. Modul în care a fost gestionată această pandemie a perturbat grav viața, educația și bunăstarea copiilor din județul Giurgiu. Fără educație și sport, viitorul nostru este în pericol.

Guvernul PNL nu a lucrat pentru ca școlile să se redeschidă în condiții de siguranță, să le ofere copiilor, în special celor vulnerabili, accesul la educație.Pe 6 decembrie să mergem la vot și să reparăm greșelile facute de acest guvern incompetent. Să guvernăm pentru români și nu împotriva lor cum a făcut Ludovic", se arată în mesajul senatorului PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel