Data actualizării:
Data publicării:

Caz Târgu Jiu. Badea, ceartă cu avocatul agresoarei: "Tupeul nesimţit nu îl tolerez"/ "Incitaţi la violenţă" / "Nu aveți voie să vorbiți"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Mircea Badea a explodat, după ce Narcis Nădrag, avocatul agresoarei de 14 ani, a intrat în direct.

"Întreaga familie, dar mai ales minora îşi asumă fapta. Este total dezagreabil ce am văzut cu toţii. Este de o gravitate extremă ce s-a întâmplat cu acest copii. Totuşi, vorbim de o persoană de 14 ani şi victima este cu 8 luni mai mică decât ea. Nu putem vorbi de o agresiune la o persoană de vârstă diferită sau la un interval de vârstă foarte mare. Să vorbim despre părinţi fără să cunoaştem situaţia, mi se pare aberant. Sunt nişte oameni ca lumea, fără antecedente penale, cu locuri de muncă, care şi-au crescut părinţii cu credinţă, aşa cum au ştiut dumnealor. Răspunderea penală este personală.

Nimeni nu spune că este normal ce a făcut această minoră, nimeni nu spune că nu trebuie să se ia măsurile legale. Dar să vorbim de tortură... Este vorba de un certificat medico-legal de 8-9 zile îngrijiri medicale. Nu vrea nimeni să îi ia apărarea. (...) Nu a avut niciodată nicio abatere disciplinară la şcoală. Rezultatele şcolare sunt remarcabile. (...) Trebuie să analizăm mult mai profund şi să vedem ce a determinat ca violenţa juvenilă să crească atât de mult. Şi putem pleca de la desenele animate pentru că şi eu am un copil de 13 ani...", a spus Narcis Nădrag, avocatul agresoarei de 14 ani, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Cazul fetei bătute la Târgu Jiu. Ce mesaj a primit Badea de la avocatul agresoarei, după postarea lui: BREAKING NEWS!

Mircea Badea a intervenit, explodând la adresa avocatului, urmând un schimb de replici.

Mircea Badea: Mi-e foarte greu să suport tupeul acestui avocat. Eu pot să înţeleg meseria de avocat, o susţin, dar tupeul nesimţit nu îl tolerez. Auzi, domnule avocat, dacă fii-tu ar fi păţit aşa ceva, mai aveai discursul ăsta?

Narcis Nădrag: Cu certitudine nu, domnule Badea. Vă apreciez foarte mult. O să vă rog să mă ascultaţi 30 de secunde. Aşa cum spuneam, nu vreau să minimalizeze, dar  vorbim de un copil de 14 ani. Cu tot respectul, am văzut postările dvs. de pe Facebook. Incitaţi la violenţă.

Mircea Badea: Foarte bine. Aveţi instituţiile statului, vă rog să vă adresaţi instituţiilor statului. Mult succes vă doresc. Hai să vedem care pe care, în speţa asta juridică.

Narcis Nădrag: Pot să vorbesc şi eu 30 de secunde?

Mircea Badea: Nu, nu puteţi!

Narcis Nădrag: Stau şi ascult monologul dumneavoastră şi când terminaţi vorbesc.

Mircea Badea: Nu aveţi voie. Notaţi ce vorbesc eu. Cu mine este toată România. Aţi făcut o mare greşeală că aţi intrat în direct. 

Narcis Nădrag: De ce?

Mircea Badea: Pentru că în momentul ăsta sunteţi una dintre cele mai urâte persoane din România.

Narcis Nădrag: Eu nu exprim un punct de vedere personal. Nu a spus nimeni niciodată că este de acord cu atitudinea şi comportamentul acestor minori. Dar nimeni nu este de acord ca această fată să fie stigmatizată.

Mircea Badea: De ce. Este prea sensibilă? Să stea ea şi cu familia ei în genunchi să îşi ceară iertare şi atunci mai vorbim.

Narcis Nădrag: În aceeaşi seară, minora pe care o reprezint i-a dat un mesaj scris şi a vorbit cu partea vătămată, cerându-i scuze.

Mircea Badea: Nu vă cred!

Narcis Nădrag: Vă rog să mă verificaţi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel