La ce oră a aflat Voiculescu ce s-a întâmplat la Spitalul Victor Babeș: "Andreea Moldovan a greşit"
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 13 apr, 11:33
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a spus la ce oră a aflat despre ce s-a întâmplat la Spitalul Victor Babeș, unde trei pacienți au murit după ce au existat probleme la sistemul de oxigen.

Vlad Voiculescu a declarat pentru Antena 3 că a aflat ce se întâmpla la Spitalul "Victor Babeş" întrele orele 18.00 - 18.30 şi că "Andreea Moldovan a greşit pentru că ieri nu a fost în Bucureşti".

Declarațiile acestuia vin în contextul în care au existat declarații contradictorii referitoare la acest aspect. Înainte ca premierul Florin Cîțu și Raed Arafat să înceapă conferința de presă de luni noaptea, ministrul Sănătății a scris pe Facebook că a aflat despre problemele de la spitalul „Victor Babeș” în jurul orei 18.30.  În timpul conferinței, șeful DSU a spus că deși a aflat în jurul orei 17.00, a fost sunat de ministrul Sănătății în jurul orei 18.00.

Marți dimineața, secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a spus că ministrul Vlad Voiculescu a fost la Spitalul „Babeș” în jurul orei 17.00.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro