Caz șocant în Maramureș. Un copil de 12 ani, găsit mort în cușca câinelui. Tatăl ar fi ascuns cadavrul pentru a primi pensia de handicap
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Caz șocant în Maramureș. Un copil de 12 ani, găsit mort în cușca câinelui. Tatăl ar fi ascuns cadavrul pentru a primi pensia de handicap / Foto: Pixabay, de Geralt
Caz șocant în Maramureș. Un copil de 12 ani, găsit mort în cușca câinelui. Tatăl ar fi ascuns cadavrul pentru a primi pensia de handicap / Foto: Pixabay, de Geralt
Un copil din județul Maramureș a fost găsit mort în cușca câinelui.

Descoperire macabră în județul Maramureș. Cadavrul unui copil de 12 ani a fost găsit în cușca unui câine, transmite Realitatea Plus. Totul a ieșit la iveală după ce un vecin a mers la casa băiatului și i-a cerut tatălui acestuia să îi permită să îl vadă pe băiat pentru că nu mai știa nimic de el de mai bine de o lună. 

Tatăl a refuzat să îi arate copilul fără să îi dea vreo explicație clară, iar vecinul, îngrijorat că s-a întâmplat ceva cu acesta, a sunat la poliție. 

Oamenii legii din Sighetu Marmației au găsit trupul copilului de 12 ani băgat într-un sac menajer în cotețul câinelui din spatele curții.  Cadavrul a fost dus la morgă pentru necropsie, iar vecinii spun că tatăl lui ar fi făcut acest lucru pentru a încasa pensia de handicap. Oamenii legii au deschis o anchetă, iar cauza morții băiatului urmează a fi stabilită.

Culisele crimei sfârșite cu incendiul din Măgurele. De ce l-au ucis pe italian

În 7 mai, în jurul orei 09:00, un apel la 112 anunța că o mașină arde pe un câmp de lângă orașul ilfovean Măgurele. Autoturismul ardea de ore bune, dar oamenii nu s-au îngrijorat, crezând că s-a mai dat foc la ceva pe câmp. Și așa a fost, doar că de această dată nu au fost deșeuri, ci încercarea de a șterge urme. Rămășite umane au fost găsite de pompieri în portbagajul mașinii produse în România, dar înregistrată în Italia.

Criminalii au vrut să-și șteargă urmele lăsând urme. Nu doar că mașina a fost identificată - asta deși ei au luat plăcuțele de înmatriculare - dar au și apărut pe camerele de supraveghere din zonă. Ulterior, s-a descoperit că persoanele acuzate de crimă au fost surprinse și de camerele de supraveghere din bloc, când cărau o geantă cu un obiect foarte greu, pe care au încercat să-l ferească de ochii celorlalți. În geantă, conform suspiciunilor, era chiar cadavrul italianului. Deși s-a spus că italianul a fost ucis din gelozie, de către fostul soț al tinerei, se pare că noile informații din anchetă conduc spre ideea unui plan pus la punct de către cei doi foști parteneri. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel