România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 17 sep, 14:28
Caz șocant în Constanța. L-a ÎMPUȘCAT în CAP după ce i-a reproșat că nu păstrează distanța fizică
Un tânăr de 19 ani s-a răzbunat pe un bărbat care l-a atenționat să respecte măsura de distanțare fizică, în contextul pandemic. El a tras mai multe focuri de armă către bărbat, deranjat de reproș. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a anunțat astăzi că în 13 septembrie, procurorul de caz din cadrul parchetului a formulat propunerea de arestare preventivă pentru un tânăr în vârstă de 19 ani pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Propunerea a fost admisă de Judecătoria Constanța, mandatul fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța. 

Ce s-a întâmplat

 

În 5 septembrie, un bărbat a sesizat Poliția din Constanța, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un magazin, a avut un conflict verbal cu o persoană, pe baza reproșurilor legate de distanțarea fizică. După ce au cumpărat ce doreau, bărbatul și femeia care-l însoțea au plecat din magazin, însă, pe drum, s-au întâlnit cu tânărul de 19 ani, având iar un schimb de replici. Văzându-i pe cei doi că-și continuă deplasarea, băiatul de 19 ani, ”a tras focuri de arme cu un pistol” spre bărbatul care i-a atras atenția să păstreze distanța în magazin, ”provocându-i o plagă împușcată la cap”, arată comunicatul Parchetului. 

În 12 septembrie a fost identificat agresorul. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro