Caz Onești, dezvăluiri șocante din dosar. Soția lui Gheorghe Moroșan i-ar fi spus bărbatului „să-i omoare pe toţi"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Caz Onești, dezvăluiri șocante din dosar. Soția lui Gheorghe Moroșan i-ar fi spus bărbatului „să-i omoare pe toţi! / Foto: Captură video Realitatea Plus
Caz Onești, dezvăluiri șocante din dosar. Soția lui Gheorghe Moroșan i-ar fi spus bărbatului „să-i omoare pe toţi! / Foto: Captură video Realitatea Plus
Au apărut detalii șocante despre crimele de la Onești.

Au apărut detalii șocante din dosarul crimelor de la Onești, unde Gheorghe Moroșan a ucis doi bărbați care veniseră să execute lucrări de reparații la apartamentul pe care ucigașul îl pierduse în urma unui proces. Joi, 19 mai, la Tribunalul Bacău au fost audiați polițiștii care au participat la intervenție. Se pare că aceștia ar fi declarat, în fața instanței, că soția criminalului nu numai că nu a încercat să-și împiedice partenerul, ci chiar l-a încurajat să-i omoare pe cei doi.

”Au fost mai mulți polițiști audiați. În fapt, dosarul ăsta vizează fapte de omor. Aurelia (soția lui Gheorghe Moroșan, n.r.) e complice la infracțiunea de omor.

Polițiștii care au asistat la eveniment au relatat că soția îl încuraja pe Moroșan. Îi spunea să-i ucidă. În momentul în care polițistul i-a spus că trebuie să-l convingă pe soțul ei să renunțe la toată nebunia asta, ea i-a răspuns, citez: ”Nu, lasă-l să-i omoare pe toți că și ei ne-au făcut nouă rău”. Asta a fost afirmația ei”, a declarat pentru Fanatik.ro, avocatul Adrian Cuculis, cel care reprezintă familiile victimelor în procesul de la Tribunalul Bacău.

Soții Moroșan nu par să regrete faptele

Procesul în care Gheorghe și Aurelia Moroșan sunt inculpați a început în noiembrie 2021, iar cei doi soți nu par să regrete faptele. Declarațiile lor în fața instanței au fost contradictorii. Pe de-o parte, aceștia susțin că și-au făcut dreptate, pe de altă parte, Gheorghe Moroșan spune că nu el i-a omorât pe cei doi muncitori, ci polițiștii care au intrat peste ei în casă.

”Soții Moroșan spun că ei doar și-au făcut dreptate. Nu există nici o remușcare din partea lor, pur și simplu nu-i interesează. Părerea mea e că suferă amândoi de sociopatie. Ei susțin că victimele au fost ucise de polițiști, când au intrat peste ei”, a mai declarat Adrian Cuculis.

Întrebat când s-ar putea termina acest proces, avocatul a spus: ”Apreciez că vor mai fi cam două termene. El este acuzat de omor calificat, ea la complicitate la omor calificat. La cum s-a desfășurat procesul, eu cred, realmente, că va lua închisoare pe viață. Undeva, la 25 de ani, dar oricum, pedeapsa maximă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel