Gorj, caz neobișnuit. Ce a pățit un copil la grădiniță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Mihail Pârvan
WhatsApp
Gradinite deschise
Gradinite deschise
O educatoare a scris cu pixul pe fața unui copil de patru ani, considerând că este firesc să îl pedepsească așa pe micuț.

Copilul a refuzat să își îndeplinească sarcinile și a fost neascultător. Așa a motivat educatoarea gestul său care i-a suprins pe mulți. Ea a decis să scrie cu pixul pe fruntea copilului de doar patru ani. Incidentul s-a petrecut la grădinița Valea Pojarului, din cadrul Liceului Tehnologic Bustichin, după cum a inserat B1 TV. Tatăl băețelului a transmis poze conducătorului unității de învățământ. Educatoarea a prezentat propria variantă, în care a susținut că i-a făcut doar un mic semn.

[citeste si]

”Educatoarea a greșit”

A început o anchetă a Inspectoratului Județean Școlar. ”Aflat d e incidentul de vineri abia luni. Educatoarea mi-a spus că i-a făcut un semn mic, cât un abțibild. Nu mă așteptam la ceea ce văd în poze. Educatoarea a greșit”, a declarat Vasile Spiridon, directr al liceului. El a mai spus că educatoarea de 30 ani lucreză în acea instituție de patru luni și nu a mai avut abateri disciplinare. ”Cadrele didactice nu trebuie să fie pedepsitorul școlii”, a punctat directorul. Educatoarea poate să primească o mustrare, o sancțiune pecuniară mică, întrucât este la prima abatere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel