Caz Caracal. Licu spune că fiul lui Dincă va fi cercetat sub control judiciar
Autor: Cătălin Șerban | Publicat pe: 18 dec 2019, 11:14
WhatsApp
Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a precizat că Daniel Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, să fie cercetat sub control judiciar.

  'Este un lucru inacceptabil ce s-a întâmplat ieri (marţi - n.r.). Astăzi se vor prezenta organele de poliţie cu o propunere pentru control judiciar faţă de domnul Dincă (Daniel - n.r.)', a spus Licu, la CSM. În cursul zilei de marţi, mai mulţi jurnalişti au reclamat la Poliţie că au fost bătuţi de fiul lui Gheorghe Dincă. 'Astăzi, la ora 15,01, prin apel la 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum şi alţi colegi din presă au fost loviţi de un bărbat pe care doreau să îl intervieveze. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi un echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate şi, de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii', informa Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Cercetările se vor desfăşura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5.

Potrivit unor informaţii apărute în presă, fiul lui Gheorghe Dincă a fost aşteptat, marţi, la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului de mai mulţi jurnalişti. La vederea lor, acesta ar fi intrat în conflict cu ziariştii, după care ar fi lovit un cameraman, în timp ce altul a filmat scena, relatează AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?