Caz Arad. Au fost găsite urme de explozibil! Începe și expertiza medico-legală a cadavrului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Polițiștii au întocmit un cerc de suspecți în cazul exploziei de la Arad, în urma căreia a murit omul de afaceri Ioan Crișan. Cercetările se fac in rem pentru omor. 

Livia Pescar, purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, a declarat că s-a întocmit un cerc de suspecți după explozia mașinii omului de afaceri Ioan Crișan.

„A fost întocmit un cerc de suspecţi. Au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere și urmează să fie analizate”, a spus reprezentantul Poliției Arad.

În curând, va putea începe și expertiza medico-legală a cadavrului.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că la fața locului au fost găsite urme de explozibil.

Amintim că o explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Ludovic Orban, întrebat dacă se simte sigur în România, după ce afaceristul Ioan Crișan a murit

Întrebat dacă se simte sigur în România, după ce omul de afaceri arădean Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, a murit în urma exploziei mașinii, în Arad, președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că „România este o țară sigură”.

„România a fost ferită o lungă perioadă de timp de astfel de atentate. Avem instituții care veghează la apărarea vieții și siguranței cetățenilor români și este, din punctul meu de vedere, o țară sigură. (...) România are instituții profesioniste care veghează la apărarea siguranței”, a spus, sâmbătă, Ludovic Orban.

VEZI ȘI: Comisarul-șef (r) Mihai Untaru, element-cheie care ar trebui investigat în cazul morții lui Ioan Crișan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel