Caz Arad. Anchetatorii au o nouă PISTĂ. Unde se afla asasinul lui Ioan Crișan în timpul exploziei
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Caz Arad. Unde se afla asasinul lui Ioan Crișan /Foto: Pixabay
Caz Arad. Unde se afla asasinul lui Ioan Crișan /Foto: Pixabay
Anchetatorii au u nouă pistă în cazul morții afaceristului de Arad.

Apar noi detalii despre asasinatul de la Arad. O nouă pistă luată în calcul de anchetatori este aceea că cel care ar fi pus la cale atacul în care și-a pierdut viața omul de afaceri Ioan Crișan se afla la locul incidentului , transmite Realitatea Plus. La Arad a ajuns și șeful Poliției Române care va coordona ancheta. Au fost cooptați și experți din străinătate care colaborează ca autoritățile române în elucidarea acestui caz.Intre timp, Ioan Crișan va fi inmormântat astăzi.

Amanta lui Ioan Crișan a urmărit scenele de pe o bancă

În mașina lui Ioan Crișan au fost găsite două urme de ADN, unul al victimei, altul al unei persoane care nu apare în baza de date din România. Imaginile transmise de Antena 3, din dimineața zilei de sâmbătă, 29 mai, de la locul exploziei, ar arăta-o pe femeia ce i-a fost alături lui Ioan Crișan și-n afaceri și, se pare, și-n viața personală. Ea stă pe bancă și se uită la ce se întâmplă. Ar fi însoțită de bărbatul în bluză albastră care pare că urmărește întreaga anchetă de la fața locului. El apare în mai multe momente, stând în apropierea anchetatorilor, astfel încât să poată auzi și informații. 

VEZI ȘI: Explozie Arad: Amanta lui Ioan Crișan și un bărbat cu bluză albastră au urmărit totul. Gâdea: Ce faci când pierzi pe cineva drag? - FOTO

Bărbatul îmbrăcat în negru, surprins de camerele de supraveghere

Pe lângă amanta afaceristului și bărbatul în bluză albastră, pe imaginile surprinse de camere de supraveghere mai apare o persoană suspectă. Este vorba despre un bărbat îmbrăcat în negru. Comportamentul bizar al acestuia l-a plasat printre suspecții căutați de anchetatori. În timp ce alți trecători încearcă să-i sară în ajutor victimei, individul respectiv traversează strada și nici nu se uită la mașina care arde.În aceleași imagini, difuzate de Realitatea Plus, apar alte două persoane care fac poze și se uită la mașină, probabil din curiozitate. 

"Un om normal, să zicem, ar fi pus mâna pe telefon și ar fi anunțat măcar să vină poliția, omul acesta a trecut însă strada așa, foarte lejer, ca un profesionist. El o fi, nu știu, să vedem ce ne vor spune anchetatorii, că poate acest om a fost depistat și noi vorbim fără să știm. Vedeți dvs. victima mereu este monitorizată. S-a știut că el își bea cafeaua la ora aceea frumos acolo și aveau timp să umble la mașină, să deschidă și să plece de acolo frumos și elegant. Ei au ales  această metodă de operare pentru că era în zonă, era foarte aproape de cafeneaua aceea. Au așteptat, l-au lăsat să iasă din mașinile acelea și când l-au avut în raza lor vizuală au apăsat butonul.", spus Liviu Chesnoiu atunci când a văzut imaginile cu acest bărbat îmbrăcat în negru.

VEZI ȘI: Explozie ARAD. Anchetatorii au găsit a doua cheie de la mașina afaceristului asasinat. Detaliul neobservat de pe camerele de supraveghere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel