Urmărește emisiunea live
Caz Alexandra dispărută în Caracal. Val Vâlcu: Să iasă Dănileț, Coarnă și purtătoarea de cuvânt de la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS)!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
După cazul tragic din Caracal cu Alexandra, jurnalistul Val Vâlcu vrea să vadă la înaintare trei persoane.

”Vreau să îl aud pe judecătorul Cristi Dănileț cum apără procurorul din acest caz, vreau să-l aud pe Dumitru Coarnă cum îi apără pe polițiști cărora întotdeaunea le găsea mii de scuze pentru orice. Și mai vreau un interviu cu purtătoarea de cuvânt de la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) care astăzi, în loc să răspundă la întrebările jurnaliștilor, pur și simplu a fugit”, a spus jurnalistul Val Vâlcu.

Cristian Ovidiu Popescu, de la PJ Caracal, purtătorul de cuvânt al instituției, a permis perchezițiile la casa groazei abia la ora 06.00. Autorizația de percheziție a locuinței lui Gheorghe Dincă, suspectul în cazul crimei din Caracal, s-a dat vineri dimineața, în jurul orei 03.00 – 03.30. Cu toate acestea, percheziția domiciliară a început doar la ora 06.00.

Tatăl Alexandrei, umilit de polițiști

DC News v-a prezentat, pe surse, detalii șocante în cazul Alexandrei.

Miercuri, tatăl Alexandrei a mers la poliție și a spus că i-a dispărut fata. A explicat contextul și a primit un răspuns halucinant: "Hai, bă, ce dracu'... știi cum sunt fetele în ziua de azi... apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!".

Apoi, când au venit apelurile la 112, polițiștii l-au luat, de acasă, pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, i-au zis: "Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm... uite, mai e și un câine...".

Tatăl fetei a spart ușa cu piciorul la primele două percheziții, iar la ultima adresă nu l-au mai luat. Apoi, la ora 05.00, părintele a fost chemat la adresa criminalului.

Șeful Poliției Caracal i-a zis tatălui Alexandrei: "Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!"

Apoi, chemat la declarații, tatăl a mai fost lovit cu o declarație halucinantă din partea unei oficialități, femeie fiind, în sediul Poliției: "Aaaaa, de-asta ne agitați pe toți... sunteți rudă cu Alexandru Cumpănașu... faceți valuri, veniți să ne agitați aici..."

Alexandra, fata ucisă în Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României declarând, vineri, că polițiștii au pierdut timp așteptând să confirme dacă vocea care a sunat la 112 de 3 ori era chiar a fetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel