Cavani şi Neymar, trofee noi în vitrină
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Cavani şi Neymar au fost onoraţi cu trofeele celui mai bun marcator şi pasator înaintea meciului PSG-Angers.

Preşedinta Ligii de Fotbal Profesionist (LFP) din Franţa, Nathalie Boy de la Tour, a înmânat premiile pentru cel mai bun marcator şi cel mai bun pasator din sezonul 2017-2018 atacanţilor Edinson Cavani şi, respectiv, Neymar înaintea meciului din Ligue 1 dintre Paris Saint-Germain şi Angers, programat sâmbătă pe Parc des Princes.

Cei doi sud-americani au primit premiile din partea preşedintei LFP şi a coordonatorului sportiv de la PSG, Maxwell, cu câteva minute înainte de fluierul de început al meciului, în aplauzele publicului, informează cotidianul L'Equipe.

Jucătorul uruguayan a încheiat pe primul loc în clasamentul marcatorilor campionatului 2017-2018, cu 28 de realizări (32 de meciuri), în timp ce brazilianul Neymar a fost cel mai bun pasator, cu 13 pase decisive (în 20 de meciuri), în afara celor 19 goluri înscrise.

Neymar a participat la primele trei meciuri oficiale ale lui PSG din acest sezon, în timp ce Cavani a rămas în repaus pentru o accidentare la pulpa piciorului contractată la Cupa Mondială. El a reluat pregătirea marţi şi ar putea intra pe finalul meciului cu Angers.

Vezi și: Neymar, reacţie după scenele teatrale de la Cupa Mondială



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel