Catinca Roman, ACUZAȚII dure la adresa lui Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu: M-a DEZGUSTAT! S-a văzut CLAR!
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Catinca Roman a lansat acuzații dure la adresa lui Cătălin Botezatu și a Ralucăi Bădulescu.

Chiar dacă a trecut o lună de la finala "Bravo, ai stil! Celebrities", controversele nu s-au oprit. Catinca Roman duce scandalul mai departe, după acuzațiile lansate de Cristina Șișcanu la adresa juraților. 

Ei bine, Catinca Roman face acuzații grave la adresa lui Cătălin Botezatu, despre care s-a zvonit că ar fi luat bani de la apropiații Andreei Tonciu pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Totul vine după ce fiica Catincăi Roman, Calina, în vârstă de 20 de ani, concurentă în emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities", a renunțat la show pentru că nu a mai putut suporta atacurle Andreei Tonciu la adresa ei și ar fi fost chiar de multe ori la un pas să leșine din cauza presiunilor. Încă de atunci, au existat zvonuri că există o strategie gândită de Andreea Tonciu de a o elimina din concurs.

Bomba aruncată de Cristina Șișcanu, în finala "Bravo, ai sil! Celebrities"

Bomba a fost reaprinsă în finală, atunci când Cristina Șișcanu l-a întrebat pe Cătălin Botezatu dacă e adevărat că a primit bani de la apropiații Andreei Tonciu:

"L-aș întreba pe domnul Botezatu dacă în această competiție a primit foloase din partea Andreei Tonciu, foloase de orice natură, fie bani, fie de altă natură, din partea Andreei Tonciu, din partea apropiaților Andreei Tonciu sau rugăminți sau solicitări pentru a o susține și a o favoriza?".

Cătălin Botezatu: "Cred că mă aflu la un nivel financiar extraordinar… Nu sunt de cumpărat, nu sunt de vânzare. Trebuie să ai foarte mulți bani ca să mă cumperi pe mine, Cătălin Botezatu, și nici nu m-aș preta, ca jurat, la așa ceva. Răspunsul este NU și tot hate-ul pe care l-am luat pentru Andreea a fost unul asumat doar datorită unei prietenii cu fina ei, este vorba Anamaria Prodan, cu care m-am văzut în această perioadă doar o dată și m-a întrebat doar atât: ”Ce face nebuna aia a mea?”. În rest, n-a avut nici măcar vreo intervenție telefonică sau ceva de genul acesta", a spus designerul atunci.

"M-a dezgustat. S-a văzut clar că o favoriza pe Tonciu"

Acum, Catinca Roman, mama Călinei, a declarat că și la urechile ei au ajuns aceleași zvonuri, cum că Botezatu ar fi primit bani ca să o favorizeze pe Andreea Tonciu.

"Am sunat și am felicitat-o pe Cristina Șișcanu pentru curajul ei. Sigurul din juriu care e calificat este Maurice Munteanu. Am auzit și eu că sunt zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan ca să o favorizeze pe Tonciu. S-a văzut clar că o favoriza pe Tonciu. Și Raluca m-a deranjat. Mă aducea mereu în discuții. Eu nu mi-am criticat colegii de breaslă, eu nu am criticat-o, deși am avut ocazia. Când era plinuță i-am luat apărarea, m-a dezgustat un pic. I-a zis Calinei la un moment dat: "Hai ca maică-ta n-o fi vreun fashion icon!", a spus Catinca Roman pentru click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel