Câți oameni s-au uitat la Oscar 2012
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
oscar 2012
oscar 2012

Aproape 40 de milioane de telespectatori au urmărit, duminică seară, ceremonia anuală de decernare a premiilor Oscar, organizată la Hollywood, unde filmul francez "The Artist" a fost marele câştigător al galei.

Circa 39,3 milioane de persoane au urmărit gala premiilor Oscar, transmisă în direct de postul american ABC, cu 4% mai mult decât anul trecut, au anunţat editorii revistei Variety, citând cifrele publicate de cabinetul Nielsen.

Potrivit revistei Variety, creşterea de audienţă s-a datorat revenirii veteranului Billy Crystal în calitatea de prezentator principal al galei. Billy Crystal, în vârstă de 63 de ani, a prezentat, duminică seară, pentru a noua oară gala de decernare a premiilor Oscar.

Anul trecut, Academia de film americană, asociaţia care acordă premiile Oscar, a încercat să inoveze, în speranţa de a atrage tinerii telespectatori, acordând calitatea de prezentatori principali ai ceremoniei tinerilor actori Anne Hathaway şi James Franco, în vârstă de 29 de ani, respectiv 33 de ani, însă prestaţia lor a fost aspru criticată în presa de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel