Câţi dintre jucătorii echipei naţionale s-au vaccinat anti-Covid
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 01 oct 2021, 21:31
WhatsApp
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat, vineri, la finalul Comitetului Executiv al FRF, că 75% dintre jucătorii echipei naţionale s-au vaccinat anti-COVID.

"Avem un procent de vaccinare la nivelul primei reprezentative superior ratei de vaccinare la nivel naţional. Dacă la nivel naţional avem o rată de vaccinare de 33%, la nivelul primei reprezentative vorbim de o rată de vaccinare de peste 75% în rândul jucătorilor. Toţi membrii staffului tehnic şi staffului suport sunt vaccinaţi, este şi o condiţie de participare de altfel", a declarat Burleanu.

Referitor la deplasarea în Germania a echipei naţionale pentru partida din preliminariile CM 2022, Burleanu a spus că jucătorii vor fi obligaţi să respecte aceleaşi reguli de prevenire a răspândirii bolii ca şi până acum.

"Nu există această măsură de carantinare în Germania, dar, ca şi până acum, există bule în care sportivii trebuie să intre, să fie foarte bine protejaţi. Ne dorim să nu mai avem cazuri pozitive cum am avut la acţiunea precedentă, astfel încât să terminăm această acţiune cu toţi jucătorii apţi din punct de vedere medical", a mai spus preşedintele Federaţiei.

România va disputa două partide în luna octombrie în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022:

Vineri, 8 octombrie: Germania - România, ora 21:45 - Volksparkstadion (Hamburg)

Luni, 11 octombrie: România - Armenia, ora 21:45 - Stadion Steaua (Bucureşti), transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?