Câți bani a scos din buzunar Alex Velea pentru inelul de logodnă. Are 20 de safire și 48 de diamante
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Instagram Alex Velea
Foto: Instagram Alex Velea
Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, după mai mulți ani de relație. 

Recent, Antonia și Alex Velea s-au logodit. Vestea a fost dată de Alex Velea, care a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Antonia purtând un inel de logodnă, în dreptul căreia a scris următorul mesaj: „A zis: Da! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”

Inelul de logodnă primit de Antonia este confecționat din aur alb, de 18 carate, și are, în total, 68 de pietre prețioase – 20 de safire și 48 de diamante. Potrivit fanatik.ro, inelul face parte din secțiunea bijuteriilor exclusiviste ale magazinului din care a fost achiziționat, prețul său fiind de peste 3.800 de euro.

 

Antonia și Alex Velea s-au cunoscut în 2009

Antonia și Alex Velea au împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 6 și 4 ani. Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de zece ani, din primul mariaj.

Alex Velea a vorbit de curând despre relația pe care o are cu Maya. Potrivit lui, de când a cunoscut-o pe fetiță, și-a dorit ca între el și cea mică să existe o relație de prietenie.  

„Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya. Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem. O simt ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare.

Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie.  Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta. De acum încolo o să mergem și noi, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun", a declarat Alex Velea pentru Antena Stars.

Întrebată cum a reușit să-i fie mamă la distanță și să se implice în educația micuței în toți acești ani, Antonia a răspuns emoționată că subiectul este delicat pentru ea și că nu i-a fost deloc ușor: „Da, de regulă ne vedem în Italia, acolo unde ea locuiește, dar, de ceva timp, poate să vină și ea în România și mă bucur de fiecare dată că, în sfârșit, se întâmplă acest lucru. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză. Este un subiect delicat și dificil pentru mine. Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. Mai ales că era destul de mică. Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul. Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel