Câţi bani a luat Duckadam de la FCSB. Becali: Vreau să îl acuz de minciună
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gigi Becali a anunţat câţi bani a luat Helmuth Duckadam de la FCSB. Replica portarului de legendă nu s-a lăsat aşteptată. 

"Nu fac niciun fel de acuză la adresa lui, doar spun adevărul. A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună, deci în 10 ani a câștigat de la mine 300.000 de euro de la mine nevenind cam niciodată, nu prea a venit, adică a venit de câteva ori.

Eu i -am spus: te rog, du-te să te ocupi de portari, ai mână liberă. Dar nu s-a dus. Eu spun adevărul. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. El a spus că nu a fost niciodată invitat la deplasările din străinătate. El a fost la 26 de deplasări, dar nu a vrut el să meargă. Vi le dau pe o foaie.

Duckadam a câştigat din 2010 până azi 300.000 de euro de la mine, fără să lucreze nimic.", a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Ce a răspuns portarul de legendă al Stelei 

"Vreau să îl informez pe domnul Becali că la mine în familie nu se acceptă minciuna şi că subalternii dânsului l-au informat greşit. Am făcut acele deplasări pentru că am reprezentat clubul.

Eu cred că banii i-am meritat cu vârf şi îndesat, chiar dacă unii din colaboratorii dânsului nu au fost de acord. Vreau să îi informez pe colaboratorii care i-au dat acea listă că eu din 2003 sunt rezident american cu acte în regulă. Nu am venit la FCSB ca să fac deplasări. Le-am făcut pe la echipa naţională.

Le doresc baftă în continuare. Cei din jurul dânsului îl mai informează, "prietenii mei" de lângă dânsul. Eu nu ma dezic de echipă. A fost o perioadă bună din viaţa mea, un episod din viaţa mea. Nu mă dezic de nimic", a declarat Duckadam, pentru Antena Sport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel