Catherine Zeta-Jones este una dintre vedetele care a recunoscut ca prefera aceasta bautura si cere sa ii fie preparata pe platourile de filmare.
Pentru a prepara aceasta bautura ai nevoie de:
- 8 pahare cu apa plata
- 1 lingura de radacina de ghimbir maruntita
- 1 castravete proaspat de dimensiune medie, curatat de coaja si taiat bucati
- 1 lamîie de marime medie, taiata în bucati
- 12 frunze de menta proaspata
Mod de preparare
Pune în blender toate ingredientele si lasa-le asa pana a doua zi de dimineata. Ideal ar fi sa le lasi într-un vas cu gheata. Portioneaza bautura în 4-5 pahare pe care sa le bei de-a lungul zilei. Bea un pahar dimineata, înainte de micul dejun pentru a beneficia de proprietatile ingredientelor. Te vei simti de parca ai dat jos jumatate de kilogram dupa primele 2 ore de la consumarea bauturii.
După această cură de 4 zile, trebuie făcută o pauză de o săptămâna înainte de a relua rețeta.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă